Δοκιμή: Hyundai Tucson Plug-in & 4WD με 265 PS
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Hyundai Tucson Plug-in & 4WD με 265 PS

77.257 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2022)

Δοκιμάζουμε την plug-in υβριδική έκδοση του Hyundai Tucson που καίει λιγότερο από το i10 και προσφέρει φορολογικά οφέλη για τους εταιρικούς χρήστες, συμπληρώνοντας έτσι το σύγχρονο προφίλ του.

Προσπερνάει σαν GTi & καίει 3 λίτρα στην πόλη!

Το Hyundai Tucson δεν θα το μάθουμε τώρα, είναι «χρόνια στο κουρμπέτι» και μάλιστα στην τελευταία του γενιά έχει ανεβάσει πολυυύ ψηλά τον πήχη. Μοντέρνο, προικισμένο με τεχνολογίες, ευρύχωρο και με άνετη οδική συμπεριφορά έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται ένας οικογενειάρχης. Παράλληλα  το Tucson έχει και μια πλήρη γκάμα κινητήριων συνόλων, με τεχνολογίες που προσφέρουν εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Έχει ήπια υβριδικά σύνολα βενζίνης, diesel κινητήρες, full hybrid, αλλά και plug-in hybrid σύστημα, το οποίο είναι και αυτό που δοκιμάζουμε αυτήν τη φορά.

Το κόστος της συγκεκριμένης έκδοσης είναι από 46.790 ευρώ και αφορά στο εξοπλιστικό επίπεδο Premium, το οποίο έχει πολύ καλό εξοπλισμό με στοιχεία όπως πληρέστατη σουίτα συστημάτων ασφάλειας, διζωνικό κλιματισμό, αναδιπλούμενους καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου και 8άρα οθόνη αφής. Παράλληλα μη ξεχνάμε πως η συγκεκριμένη έκδοση απαλλάσσει τους εταιρικούς χρηστές από την ανάλογη φορολογία.


Ποιοτικό, καλαίσθητο και με έντονα digital χαρακτήρα είναι το εσωτερικό του Hyundai Tucson.

Ποιοτικό, καλαίσθητο και με έντονα digital χαρακτήρα είναι το εσωτερικό του Hyundai Tucson.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αρέσει μέσα-έξω, έχει σουπερ χώρους και την ανάλογη ποιότητα

Σχεδιαστικά δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην συγκεκριμένη έκδοση. Το μόνο διαφορετικό είναι το λογότυπο plug-in και το δεύτερο πορτάκι που βρίσκεται το βύσμα της φόρτισης στο πίσω φτερό. Σημείο κατατεθέν η μπροστινή μάσκα που ενσωματώνει τα LED φώτα δημιουργώντας ένα μοτίβο διαμαντιού, με τις έντονες ακμές και γωνίες του αμαξώματος να προσθέτουν δυναμισμό και εκμοντερνισμένη εμφάνιση.

Αντίστοιχα θετικές είναι και οι εντυπώσεις που αποκομίζεις και από το εσωτερικό του Tucson, όπου θα συναντήσουμε υψηλά ποιοτικά στάνταρ και ένα hi-tech διάκοσμο με ψηφιακό πίνακα οργάνων, έγχρωμη οθόνη αφής 8’’ και ένα digital πάνελ για τον κλιματισμό. Τέλος το SUV της Hyundai είναι κορυφαίο από πλευράς χωρών, φιλοξενώντας με περίσσια άνεση 5 ενήλικους επιβάτες και έναν εξίσου εξαιρετικό χώρο αποσκευών που αγγίζει τα 558 λίτρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
NISSAN