7 φωτογραφίες »

Σε σχέση με παλαιότερα Cherokee η ποιοτική διαφορά είναι σε επίπεδο πολιτισμικού σοκ.

Εσωτερικό-Χώροι: Ευρωπαϊκών προδιαγραφών

53.893 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2021)

Στο εσωτερικό ο οδηγός κάθεται ψηλά και απολαμβάνει την πανοραμική θέα προς το δρόμο, χωρίς εργονομικά παράδοξα. Από την άλλη και σε σχέση με παλαιότερα Cherokee η ποιοτική διαφορά είναι σε επίπεδο πολιτισμικού σοκ. Μαλακό πλαστικό σε όλο το ταμπλό και ψηλά στις πόρτες, φινίρισμα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, premium συναρμογή και γενικά η συνολική εικόνα έχει μια upper class αίσθηση (ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν είναι και λίγα τα ευρώ).

Όμορφος και πλήρης ο πίνακας οργάνων με οθόνη πληροφοριών TFT 7 ιντσών στο κέντρο ανάμεσα στα αναλογικά όργανα. Την high-tech αύρα τονίζει το αναβαθμισμένο και εύχρηστο σε λειτουργία σύστημα infotainment UConnect με στάνταρ οθόνη αφής 7 ιντσών, ενώ ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας στην έκδοση Limited περιλαμβάνει ουσιαστικά τα πάντα: Από 2ζωνικό ηλεκτρονικό κλιματισμό και προσαρμοζόμενο cruise control μέχρι προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με ενεργή πέδηση και αναγνώριση πεζών και υποβοήθηση παρκαρίσματος ParkSense με δυνατότητα φρεναρίσματος και κάμερα οπισθοπορείας.

Από την άλλη, οι χώροι είναι αρκετοί αν και όχι κορυφαίοι με δεδομένο το μέγεθος του Cherokee. Σίγουρα όμως θα βολέψουν με άνεση τέσσερις ενήλικες, ενώ για 3ο πίσω θα χρειαστούν συμβιβασμοί λόγω του τούνελ μετάδοσης, αλλά και του πτυσσόμενου υποβραχιόνιου που κάνει σκληρή την πλάτη. Εκτός από άνετη η καμπίνα είναι και πρακτική με αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα, διαιρούμενη (60/40) και ρυθμιζόμενη σε κλίση, πλάτη του πίσω καθίσματος, κυρίως όμως με το συρόμενο πίσω κάθισμα που μεταβάλλει τη χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ από 448-570 λτ..

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center