3 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Ανανεωμένο Jeep Compass με 130 PS

53.100 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2021)

Το Jeep Compass ανανεώθηκε σημαντικά σε αρκετούς τομείς και επανέρχεται στην κατηγορία των οικογενειακών SUV για να αποτελέσει ένα ξεχωριστό, ικανό και με premium αέρα μοντέλο αυτής.

Η Jeep βελτιώνει και εξελίσσει το τελευταίο διάστημα τα αυτοκίνητά της ώστε να παραμένουν αυτά επίκαιρα και ανταγωνιστικά, διατηρώντας βεβαίως το ξεχωριστό τους στυλ στο ακέραιο. Το Compass, λοιπόν, περνάει στην επόμενη φάση της ζωής του, αυτή της ανανέωσης, η οποία του προσθέτει νέες τεχνολογίες και αναβάθμιση της εικόνας του μέσα και έξω, ενώ στην έκδοση της δοκιμής μας, εφοδιάζεται με τον επίσης βελτιωμένο ως προς την απόδοση και τους ρύπους 1,6 λίτρων MultiJet κινητήρα πετρελαίου. Γιορτάζοντας μάλιστα φέτος και τα 80 χρόνια ιστορίας της, η Jeep λανσάρει την εκδόση 80th Anniversary, την οποία γνωρίζουμε παράλληλα με την ανανέωση του Compass.
 
Εμφάνιση: Ξέρει να επιβάλλεται
Το αισθητικό προφίλ του νέου Jeep Compass παραμένει ξεχωριστό καθώς το σχεδιαστικό update προσθέτει σε αυτό ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, νέα φανάρια LED, νέες ζάντες (σ.σ. 18ιντσών στην έκδοση 80th Anniversary), ενώ φυσικά παραμένει η χαρακτηριστική εμπρόσθια μάσκα της Jeep με τις 7 κάθετες γρίλιες, η οποία είναι μαύρη ματ σε αυτή την έκδοση και μας άρεσε όπως την βλέπαμε να γεμίζει τους καθρέπτες στο προπορευόμενο όχημα στο οποίο βρεθήκαμε κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, το τετραγωνισμένο σχήμα διατηρεί την επιβλητικότητά του και παρουσιάζει ένα ακόμα πιο εκλεπτυσμένο προφίλ, με τη Jeep να καταφέρνει να βάζει και σε αυτήν την κατηγορία το στίγμα της.

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

peugeot
skoda