9 φωτογραφίες »

Το εσωτερικό του Compass είναι πιο όμορφο και λειτουργικό, παραμένοντας καλό σε ποιότητα και χώρους, αλλά και ευρύχωρο.

Εσωτερικό-χώροι, κινητήρας

53.038 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2021)

Εσωτερικό – Χώροι: Αναβαθμισμένο σε εικόνα και τεχνολογία, πάντα ευρύχωρο

Η οθόνη του συστήματος infotainment «ξεκόλλησε» από το ταμπλό και προσδίδει πιο high-tech και premium εικόνα συνολικά βελτιώνοντας παράλληλα και την εργονομία.

Η οθόνη του συστήματος infotainment «ξεκόλλησε» από το ταμπλό και προσδίδει πιο high-tech και premium εικόνα συνολικά βελτιώνοντας παράλληλα και την εργονομία.

Η εικόνα στο εσωτερικό του ανανεωμένου Jeep Compass έχει αλλάξει σημαντικά προβάλλοντας έναν πιο ευχάριστο και high-tech χαρακτήρα, παραμένοντας και premium σε ποιότητα. Βασικότερες διαφορές είναι το νέο πιο κομψό τιμόνι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών πίσω από αυτό, καθώς και η νέα οθόνη αφής (8 ή 10,1 ιντσών) που δεν είναι πλέον ενσωματωμένη στο ταμπλό και προσδίδει πόντους στο αισθητικό, αλλά και στο εργονομικό κομμάτι. Το σύστημα infotainment UConnect5 που διαθέτει προσφέρει ασύρματη λειτουργία mirroring με συσκευές κινητών τηλεφώνων, ταυτόχρονη σύνδεση δύο συσκευών, αλλά και συμβατότητα με δίκτυα 5G. Η ποιότητα των υλικών παραμένει καλή όπως και η συναρμολόγηση, ενώ προσεγμένο είναι και το φινίρισμα.

Έπειτα, οι χώροι παραμένουν επαρκείς για 4 ή και 5 επιβάτες χωρίς καμία παραχώρηση, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα και όγκο 438 λίτρων, ενώ διαθέτει ηλεκτρικό χειρισμό της πόρτας. Τέλος, μέσα στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού, το ανανεωμένο Jeep Compass είναι πλήρες από συστήματα άνεσης και υποβοήθησης της οδήγησης, διαθέτοντας σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.
 
Κινητήρας-Επιδόσεις: Με 130 ίππους και 7,2 λτ./100 χλμ. κατανάλωση
O αναβαθμισμένος 1,6 MutliJet αποδίδει 130 ίππους (+10 σε σχέση με την προγενέστερη έκδοση) και 320 Nm ροπής μόλις στις 1.500 σ.α.λ. συνοδεύοντας αυτή την αύξηση με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου κατά 10%, αλλά και μειωμένες εκπομπές CO2 κατά 11g/km στον κύκλο WLTP.

Στην πράξη, το σύνολο ικανοποιεί με την λειτουργία και το τράβηγμά του από χαμηλά, προσφέροντας καλές τιμές επιδόσεων στο 1.615 κιλών αμάξωμα του Compass, ενώ συνεργάζεται ιδανικά με ένα σφιχτής κλιμάκωσης 6άρι μηχανικό κιβώτιο. Παράλληλα, έχει πολιτισμένο χαρακτήρα λειτουργικά χωρίς κραδασμούς και με μικρή ένταση θορύβου να περνάει στην καμπίνα των επιβατών, ενώ τέλος παρουσιάζει χαμηλή τιμή κατανάλωσης με μέση τιμή στις μετρήσεις μας τα 7,2 λτ./100 χλμ..

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>

Toyota
moto