Νεανικός και σύγχρονος είναι ο διάκοσμος στο νέο Picanto, ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι καλή παρά τα σκληρά πλαστικά. Ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών.

Μπροστά από τον επιλογέα υπάρχουν θύρες USB και AUX, ενώ ο αναπτήρας αντέχει έως 180 Watt.

Οι χώροι για τα κεφάλια των πίσω επιβατών του Picanto όσο και ο χώρος αποσκευών των 255 λίτρων, είναι από τους μεγαλύτερους που συναντάμε στην κατηγορία.

Ο χώρος αποσκευών.

Εσωτερικό: Αίσθηση μεγαλύτερης κλάσης σε όλα τα επίπεδα

70.720 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2017)

Στο εσωτερικό της νέας γενιάς του Kia Picanto η αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα είναι εμφανής από την πρώτη στιγμή. Μόνο τα σκληρά πλαστικά -που ωστόσο είναι καλής ποιότητας-, θυμίζουν αυτοκίνητο της μίνι κατηγορίας, αφού ο ευχάριστος και σύγχρονος διάκοσμος, οι χώροι του, ο εξοπλισμός του και τα τεχνολογικά του «καλούδια» άνετα στέκονται απέναντι στα μικρής κατηγορίας αυτοκίνητα. Η οθόνη αφής των 7 ιντσών (στάνταρ από την δεύτερη εξοπλιστικά έκδοση), αποτελεί το highlight στο εσωτερικό του Picanto και λύνει τα χέρια όσον αφορά την εργονομία. Ενώ η άνετη θέση οδήγησης και η καλή ορατότητα που εκείνη προσφέρει συμπληρώνουν την ευχάριστη στη συμβίωση, εικόνα του. Οι χώροι μέσω των ελαφρώς μεγαλύτερων διαστάσεων της νέας γενιάς είναι καλύτεροι προς όλες τις κατευθύνσεις, με δύο επιβάτες να μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα στο πίσω κάθισμα με ικανοποιητικό αέρα για τα πόδια και αρκετό για τα κεφάλια τους. Ο δε χώρος αποσκευών των 255 λίτρων είναι έστω και με μικρή διαφορά, από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEIRAIOS LEASING
OPEL