Δοκιμάζουμε παράλληλα τα νέα Kia Picanto στις εκδόσεις GT-Line και X-Line και αναφέρουμε. Εδώ η GT-Line.

Δοκιμάζουμε παράλληλα τα νέα Kia Picanto στις εκδόσεις GT-Line και X-Line και αναφέρουμε. Εδώ η X-Line.

Zoom στις λεπτομέρειες του GT-Line.

Zoom στις λεπτομέρειες του GT-Line.

Zoom στις λεπτομέρειες του X-Line.

Zoom στις λεπτομέρειες του X-Line.

Δοκιμή: Kia Picanto GT-Line & X-Line

41.860 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2018)

Οι εκδόσεις GT-Line και X-Line του νέου Picanto είναι οι πιο πιπεράτες στην γκάμα, γιατί ξεχωρίζουν σε εμφάνιση, αλλά και επιδόσεις ένεκα του 1.000άρη turbo κινητήρα των 100 ίππων.

What is new
- Με turbo κινητήρα 1,0 λτ. ισχύος 100 ίππων
- Σπορτίφ χαρακτήρας η GT-Line
- Crossover στοιχεία η X-Line 
- Από 14.090 ευρώ η GT-Line
- Από 14.790 ευρώ η X-Line

Η γκάμα του Picanto πλαισιώνεται από δύο εκδόσεις με διαφορετικό χαρακτήρα, προσδίδοντας στο όμορφο μίνι αυτοκίνητο πόλης έντονο ταπεραμέντο. Πρόκειται για τις εκδόσεις GT-Line και X-Line, με την μεν πρώτη να εστιάζει στην διαμόρφωση ενός πιο σπορ αισθητικού προφίλ και την δεύτερη σε ένα πιο crossover αισθητικό αποτέλεσμα. Και οι δύο μάλιστα είναι οι μόνες στην γκάμα που διατίθενται και με τον ισχυρό 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα των 100 ίππων, τονίζοντας την διαφορετικότητά τους, η οποία τιμάται στα 14.090 για την GT-Line και στα 14.790 ευρώ αντίστοιχα για την X-Line.

Σπορ ή crossover;
Αισθητικά η κάθε μια από τις δύο εκδόσεις επικεντρώνεται στον σπορ (GT-Line) ή crossover (X-Line) χαρακτήρα που θέλει κανείς από το όμορφο και νεανικό σε όλες τις εκδόσεις του, Picanto. Και οι δύο διαθέτουν ανασχεδιασμένους με πιο σπορ σχεδίαση προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, νέα μάσκα εμπρός, διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα, διπλή απόληξη εξάτμισης και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ωστόσο κάθε ένα διαφέρει μέσω των χρωματικών συνδυασμών σε αυτά τα σημεία, με την GT-Line να επιλέγει το κόκκινο χρώμα και την X-Line το ανοιχτό πράσινο. Τέλος, ο πιο crossover χαρακτήρας της έκδοσης X-Line απορρέει και από τα περιμετρικά του αμαξώματος προστατευτικά, το κατά 15 χλστ. αυξημένο του ύψος από το έδαφος και την ηλεκτρική ηλιοροφή που είναι στάνταρ σε αυτή την έκδοση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
vw