Όμορφο σχεδιαστικά είναι το πολυτελές, high-tech και οδηγοκεντρικό εσωτερικό του Lexus UX 250h. Το ηχοσύστημα, ένα από τα έξτρα, που θα επιλέγαμε με κλειστά μάτια.

Ο πίνακας οργάνων αλλάζει «ύφος» και χρώμα, ανάλογα με την θέση του Drive Select.

Το touchpad για τον χειρισμό του infotainmnent είναι σε βολική θέση για τον οδηγό. Εύχρηστο το συμβατικό χειριστήριο για βασικές λειτουργίες του ήχου.

Yπάρχουν και συμβατικοί διακόπτες για τον έλεγχο βασικών λειτουργιών, όπως ο διζωνικός κλιματισμός.

Αριστερά από τον πίνακα οργάνων είναι το κουμπί για το ESP και δεξιά αυτό του Drive Select.

Αριστερά από τον πίνακα οργάνων είναι το κουμπί για το ESP και δεξιά αυτό του Drive Select.

Εσωτερικό: Όμορφο, premium και high tech

98.744 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2020)

Μπαίνοντας στο εσωτερικό δεν αργείς να αποδώσεις τα εύσημα στους σχεδιαστές της Lexus για τον απόλυτα πετυχημένο τρόπο με τον οποίο συνδύασαν τις τολμηρές γραμμές με την premium και high-tech εικόνα. Aμεσα αντιληπτή είναι και η υψηλή απτή ποιότητα από την χρήση κορυφαίων υλικών (κάποιες… εκπτώσεις από τη μέση και κάτω στο ταμπλό δεν αλλάζουν την συνολική αίσθηση και εικόνα), την τέλεια συναρμογή και την προσοχή στη λεπτομέρεια, που προκύπτει από την λειτουργία των διακοπτών και την εξαιρετική πιστότητα του καταπληκτικού Mark Levinson ηχοσυστήματος μέχρι τα διπλά εμπρός τζάμια της έκδοσης Luxury, την ανοχή έως 0,01 χλστ. στα πάνελ του αμαξώματος και την παραδοσιακή τεχνική sashiko (εφαρμόζεται για την ραφή των στολών τζούντο) που έχει χρησιμοποιεί για τις δερμάτινες επενδύσεις.

Από κει και πέρα, ο διάκοσμος είναι σύγχρονος και απόλυτα συμβατός με την εποχή και την κατηγορία, με ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών (αλλάζει όψη αναλόγως το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης) και οθόνη 10,25 ιντσών για το σύστημα infotainment. Το τελευταίο ελέγχεται από touchpad, αλλά υπάρχουν και συμβατικοί διακόπτες για κάποιες κύριες λειτουργίες. Πολύ βολικό είναι το χειριστήριο για τις κύριες λειτουργίες του ηχοσυστήματος μπροστά από τη θήκη-υποβραχιόνιο ανάμεσα στα καθίσματα, ενώ σε γενικές γραμμές μετά από λίγη ώρα εξοικειώνεσαι με την εργονομία και το touchpad, το οποίο είναι το καλύτερο και πιο ακριβές του είδους του. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
KIA