• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όμορφο το ταμπλό: ο κλιματισμός είναι πιο βαθιά τοποθετημένος αλλά εύκολα προσβάσιμος.

Η οθόνη είναι μικρή και δεν «σκεπάζει» οπτικά το σύνολο.

Αριστερά από το τιμόνι βρίσκεται το «αρχηγείο» ελέγχου των βοηθημάτων. Από εδώ βγαίνει το ΕSP, ρυθμίζεται η ειδοποίηση σύγκρουσης και ο έλεγχος λωρίδας κυκλοφορίας (όλα standard).

Το χέρι του οδηγού πρέπει να πάρει μια λίγο αφύσικη γωνία για να φτάσει τους διακόπτες των παραθύρων. Η χειρολαβή στη μέση δε βοηθάει, ενώ συχνά το χέρι πάει ενστικτωδώς να βρει τα μπουτόν από την πίσω πλευρά της και όχι από τη μπροστινή.

Το πέρασμα των εντολών γίνεται και από το touchpad (από τη μεσαία έκδοση και πάνω), το οποίο προσθέτει κομψότητα στο εσωτερικό και αποδεικνύεται αρκετά πρακτικό μόλις το συνηθίσεις. Μας έλειψε αρχικά ένας διακόπτης για τη στάθμη του ήχου, μέχρι να δούμε ότι αυτή ρυθμίζεται και από το touchpad με σύρσιμο των δακτύλων πάνω ή κάτω.

Eσωτερικό: Προσεγμένη ποιότητα & όμορφη σχεδίαση

Διαβάστηκε από 83822 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/9/2018
 

Το εσωτερικό του Eclipse Cross είναι ένα ισορροπημένο μείγμα από πολύ προσεγμένο επίπεδο ποιότητας αλλά και μιας ξεχωριστής και ελκυστικής ταυτότητας. Η οθόνη του infotainment είναι μικρότερη από οτι βλέπουμε τώρα τελευταία σε διάφορα μοντέλα και ενσωματώνεται πολύ αρμονικά στο σύνολο χωρίς να κυριαρχεί οπτικά. Σημαντικό στοιχείο η απόφαση της Mitsubishi να επιλέξει αντί για κάποιο πολυχειριστήριο να τοποθετήσει ένα touchpad ανάμεσα στις εμπρός θέσεις. Θυμίζει λίγο Lexus η λύση αυτή και, αν και θέλει κάποιο χρόνο εξοικείωσης, δεν έδειξε να έχει ιδιαίτερα μειονεκτήματα. 

Ποιοτικά το σύνολο είναι πολύ καλό: τα υλικά είναι αρκετά μαλακά στο ταμπλό και έχουν μια πολυτελή εικόνα. Το δέσιμο μεταξύ τους είναι πολύ καλό ενώ έχει δωθεί προφανώς πολύ προσοχή και στο φινίρισμα ακόμα και σε μικρές λεπτομέρειες. Οι διακόπτες βρίσκονται γενικά σε γνώριμες θέσεις, ωστόσο δεν έχουν αποφευχθεί κάποια μικρά εργονομικά λάθη όπως η θέση της χειρολαβής στην πόρτα, η οποία εμποδίζει λίγο την επαφή με τους διακόπτες των παραθύρων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ