Δοκιμή: Nissan Qashqai Hybrid με 140 άλογα από 27.490€
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Nissan Qashqai Hybrid με 140 άλογα από 27.490€

315.863 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2023)

Ο ιδρυτής της κατηγορίας των οικογενειακών SUV, το Nissan Qashqai, προσφέρεται στην ελληνική αγορά με «premium» διαθέσεις και με σκοπό να ηγηθεί της κατηγορίας που το ίδιο καθιέρωσε.

Ο ιδρυτής της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV (C-SUV) στην ελληνική αγορά, το Nissan Qashqai, βρίσκεται στην τρίτη του γενιά. Ένα μοντέλο που δημιούργησε και ανέδειξε στην ουσία την κλάση, καλύπτοντας υποδειγματικά τις ανάγκες μιας οικογένειας σε συνδυασμό με τα κλασσικά SUV χαρακτηριστικά. Γι αυτό, άλλωστε, έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία στις πωλήσεις παγκοσμίως με περισσότερα από 3 εκατομμύρια αυτοκίνητα από το 2007 μέχρι σήμερα, πολλά εκ των οποίων και στην ελληνική αγορά.  
Φυσικά, από το 2007 μέχρι σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο ανταγωνισμός έχει κορυφωθεί, με πολλές εξαιρετικές επιλογές. Γι αυτό λοιπόν και το Qashqai στην τελευταία του γενιά κατέφθασε με πιο εντυπωσιακή και macho εμφάνιση, αναβαθμίσεις στην ποιότητα και την τεχνολογία και νέους υβριδικούς κινητήρες. Το σύνολο λοιπόν που αναμένεται να τραβήξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην ελληνική αγορά είναι αυτό με τους 140 ίππους, την αναλυτική δοκιμή του οποίου θα διαβάσετε στις παρακάτω γραμμές. Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN