• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
8 φωτογραφίες »

Οι χώροι έχουν αυξηθεί σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά και έτσι στο πίσω κάθισμα οι πίσω κάθονται ακόμη πιο άνετα.

Εσωτερικό & Χώροι: Ανεβασμένο επίπεδο

141.826 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2021)

Εσωτερικό: Ανεβάζει το επίπεδο θεαματικά
Μπαίνοντας στην καμπίνα του νέου Qashqai κόβονται οι δεσμοί με το παρελθόν, αφού η νέα γενιά προτάσσει μια μοντέρνα σχεδιαστική φιλοσοφία με αρκετά ψηφιακά στοιχεία και πιο λεπτεπίλεπτη αισθητική. Η απτή ποιότητα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, με το πάνω μέρος του ταμπλό να καλύπτεται από μαλακό υλικό, τα επιμέρους πλαστικά να έχουν στιβαρή συναρμολόγηση, αλλά και να έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες όπως σε μπουτόν και διακόπτες.

Το εσωτερικό του νέου Qashqai είναι μοντέρνο αισθητικά και αρκετά βελτιωμένο ποιοτικά, σύμφωνο και με το παραπάνω με τα στάνταρ της κατηγορίας

Το εσωτερικό του νέου Qashqai είναι μοντέρνο αισθητικά και αρκετά βελτιωμένο ποιοτικά, σύμφωνο και με το παραπάνω με τα στάνταρ της κατηγορίας

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Στις πιο καλές εκδόσεις, θα συναντήσουμε και ένα διευρυμένο hi-tech υπόβαθρο, με οθόνη αφής και πλήρως ψηφιακό cockpit. Επιπλέον, το Qashqai εφοδιάζεται με σύστημα Head-Up Display 10,8 ιντσών για πρώτη φορά, προσφέροντας σύμφωνα με τη Nissan το μεγαλύτερο μέγεθος απεικόνισης στην κλάση, τα μπροστινά καθίσματα προσφέρουν πλέον δυνατότητα μασάζ, ενώ η νέα σχεδίαση από δέρμα Nappa απαιτεί 25 ημέρες για την παραγωγή και περισσότερο από 60 λεπτά για να «κεντηθεί» η νέα τρισδιάστατη καπιτονέ εικόνα σε σχήμα διαμαντιού. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το Qashqai βγάζει έναν premium αέρα.

Στο τεχνολογικό σκέλος, το νέο Nissan Qashqai διαθέτει όλες τις μοντέρνες ευκολίες της σύγχρονης εποχής: θύρες USB (Type-A & Type-C) εμπρός και πίσω, over-the-air ενημερώσεις των 3D χαρτών του συστήματος πλοήγησης, υπηρεσίες Home-to-car με συσκευές Google Assistant & Amazon Alexa, Apple CarPlay & Android Auto κ.ά..
 
Χώροι: Ανετο για κάθε οικογένεια
Οι εσωτερικοί χώροι του Nissan Qashqai έλαβαν μια μικρή αύξηση, εκμεταλλευόμενοι τις ελαφρώς μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις και κυρίως το κατά 20 χλστ. μεγαλύτερο μεταξόνιο (2.646 χλστ.) διασφαλίζοντας περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών, ο οποίος έφτασε στο πολύ καλό νούμερο των 160 χλστ.., ενώ ο αέρας για τα κεφάλια είναι αρκετός ακόμα και άτομα άνω του μέσου ύψους. Στο πίσω κάθισμα το πλάτος των 1.395 χλστ. είναι μια τιμή που βρίσκεται στον μέσο όρο της μικρομεσαίας κατηγορίας, κάτι που σημαίνει ότι ένας μεσαίος επιβάτης δεν θα χρειαστεί να κάνει παραχωρήσεις. Πολύ σημαντικό είναι, επίσης, ότι το άνοιγμα των θυρών και η σχεδίασή τους εξασφαλίζει άνετο μπες/βγες καθώς οι πόρτες ανοίγουν σχεδόν στις 90 μοίρες.
Όσον αφορά στο χώρο αποσκευών, η χωρητικότητά του κυμαίνεται από 436 έως 504 λτ. ανάλογα της έκδοσης, τιμή που ικανοποιεί τις ανάγκες της μέσης οικογένειας και παρόλο που δεν συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της κατηγορίας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, όπως το πλάτος και το μήκος του εξυπηρετούν την πρακτικότητά του.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

79 διαθέσιμα άρθρα για NISSAN  QASHQAI