Όμορφο με νεανικό διάκοσμο και καλή ποιότητα κατασκευής παρά τα σκληρά πλαστικά, είναι στο εσωτερικό της και η diesel έκδοση του νέου SEAT Ibiza.

Eσωτερικό: Ποιοτικό, σύγχρονο και ευρύχωρο

40.718 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2018)

Και σε αυτή του την έκδοση, το νέο SEAT Ibiza χαρακτηρίζεται στο εσωτερικό του από τον όμορφο και high tech διάκοσμο, με έντονα νεανικό χαρακτήρα και εδώ. Ο όμορφος πίνακας οργάνων και η έγχρωμη σε αυτή την έκδοση οθόνη αφής 5 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, εκφράζουν αυτό του τον χαρακτήρα, ενώ το σύγχρονο προφίλ του τονίζουν οι μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας και τα προηγμένα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας που διαθέτει. 

Το ταμπλό έχει στιβαρή αίσθηση κατασκευής και παρά τα σκληρά πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, η ποιότητα κρίνεται πολύ καλή, με κορυφαίο επίπεδο συναρμολόγησης και προσεγμένο φινίρισμα. Οι χώροι του είναι από τους μεγαλύτερους που συναντάμε στην μικρή κατηγορία και ειδικότερα σε ότι σχετίζεται με το πλάτος. Έτσι, 4 επιβάτες θα μετακινηθούν άνετα και χωρίς να χρειαστεί να κάνουν υποχωρήσεις, με το διαθέσιμο αέρα για τα κεφάλια και τα πόδια τους, ενώ ο χώρος αποσκευών με όγκο 355 λίτρων, συμπληρώνει την πολύ ευρύχωρη εικόνα του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

OPEL NEA MONTELA
test center