Σύγχρονο και καλό ποιοτικά είναι το αναβαθμισμένο εσωτερικό του Nissan Qashqai. Οι χώροι επιβατών είναι ικανοποιητικοί, τον χώρο αποσκευών θα τον θέλαμε μεγαλύτερο.

Το 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο έχει «γλυκό» κούμπωμα.

Εσωτερικό: Απόλυτα Qashqai

117.905 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2019)

Το εσωτερικό και αυτής της έκδοσης του Nissan Qashqai  διακρίνεται για την αναβαθμισμένη εικόνα που πέρασε σε όλη τη σειρά με την ανανέωση του μοντέλου. Τα καλύτερα υλικά κατασκευής, το προσεγμένο φινίρισμα και η συναρμολόγηση, του έκαναν μια ένεση ποιότητας που είναι αντιληπτή άμεσα. Ο διάκοσμος είναι σύγχρονος διαθέτοντας όλα τα νέα και απαραίτητα στοιχεία, με την οθόνη του συστήματος NissanConnect στο κέντρο του ταμπλό να ξεχωρίζει, χωρίς όμως να ενθουσιάζει με τα γραφικά και την ανάλυσή της.

Η θέση οδήγησης είναι πανοραμική και προσφέρει άνεση, καλή περιφερειακή ορατότητα και επαρκή πλευρική στήριξη, όμως θα την θέλαμε λίγο πιο χαμηλά τοποθετημένη από όσο επιτρέπει η ρύθμιση του καθίσματος να βρίσκεται. Από την άλλη και χωρίς καμία διαφορά σε πρακτικότητα και χώρους, το Qashqai είναι πάντα σε θέση να ικανοποιήσει πλήρως τις μεταφορικές ανάγκες μέχρι και 5 επιβατών, ωστόσο ο χώρος  αποσκευών με όγκο 430 λτ. είναι από τους μικρότερους στη συγκεκριμένη κατηγορία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
citroen