Αν επιλεχθεί το πρόγραμμα της αυτόματης 4κίνησης από τον σχετικό διακόπτη, το «καλό» diesel Qashqai παρουσιάζει και αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης.

Στο δρόμο: Αποτελεσματικό και ασφαλές εντός, ικανό εκτός

117.890 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2019)

Σε συνδυασμό με τις 18ιντσες ζάντες της 4κίνητης έκδοσης, το Nissan Qashqai δείχνει να έχει πιο σφιχτή απόσβεση σε σχέση με τα 4Χ2 μοντέλα, με αποτέλεσμα να υπολείπεται λίγο στην άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του, ιδιαίτερα από το πέρασμα από έντονες ανωμαλίες, όπου και αντιδρά λίγο ξερά. Από την άλλη έχει βελτιωμένη σταθερότητα και μπορεί να εκμεταλλευθεί τον ισχυρότερο κινητήρα για να κινηθεί πιο γρήγορα, με τις κλίσεις στις στροφές να είναι σχετικά μικρές, ενώ αν επιλεχθεί το πρόγραμμα της αυτόματης 4κίνησης από τον σχετικό διακόπτη (σ.σ. επιλογές για εμπρός, αυτόματη και κλείδωμα τετρακίνησης) παρουσιάζει και αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης.

Και πάλι ωστόσο ο οικογενειακός χαρακτήρας του Qashqai δεν αλλάζει, στοιχείο που εκφράζεται και μέσα από το τιμόνι, το οποίο αν και έχει καλή αμεσότητα τελικά υπολείπεται σε αίσθηση. Ως ένα από τα ελάχιστα 4κίνητα της κατηγορίας, το Nissan Qashqai σε αυτή την έκδοση με την απόσταση των 188 χλστ. από το έδαφος και την «έξυπνη» τετρακίνηση δεν έχει πρόβλημα να πατήσει σαθρά εδάφη και χωμάτινες διαδρομές με τα όρια να μπαίνουν ουσιαστικά από τα ασφάλτινα ελαστικά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda