Δοκιμή: Opel Mokka 1,2 turbo με 130 άλογα
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Opel Mokka 1,2 turbo με 130 άλογα

29.459 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2023)

Το Opel Mokka έχει στυλ και μπρίο στη βενζινοκίνητη χειροκίνητη έκδοση των 130 ίππων, που είναι πιο φθηνή και πιο οικονομική από την αντίστοιχη αυτόματη.

Χειροκίνητο Mokka για λιγότερα έξοδα

Το Opel Mokka ως βενζινοκίνητο είναι διαθέσιμο με τον γαλλικό 1,2 turbo κινητήρα, που στη βασική απόδοση έχει 100 ίππους και είναι διαθέσιμη μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ στην «καλή» του εκδοχή αποδίδει 130 άλογα με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο EAT8. Τον τελευταίο συνδυασμό τον δοκιμάσαμε στο παρελθόν.

Ήρθε όμως ο καιρός να δούμε το συνδυασμό του κινητήρα αυτού με το χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο. Όπως συμβαίνει και με την περίπτωση του αυτόματου κιβωτίου, ο συγκεκριμένος συνδυασμός έρχεται από το δεύτερο εξοπλιστικό επίπεδο Εlegance, με κόστος από 28.300 ευρώ, ενώ η αυτόματη έκδοση κοστίζει από 30.300 ευρώ. Είναι αλήθεια πως όπως τα περισσότερα αυτοκίνητα, έτσι και στο Mokka παρατηρούμε αύξηση στις τιμές και πως η σημερινή τιμή του χειροκίνητου Mokka με τα 130 άλογα αντιστοιχούσε σε αυτή του αυτόματου, όταν κάναμε τη σχετική δοκιμή.


Η καμπίνα του Mokka έχει προσεγμένο φινίρισμα, στιβαρή συναρμογή και digital διάκοσμο.

Η καμπίνα του Mokka έχει προσεγμένο φινίρισμα, στιβαρή συναρμογή και digital διάκοσμο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center