Δοκιμή: Peugeot 308 Plug-In Hybrid με 180 PS
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Peugeot 308 Plug-In Hybrid με 180 PS

9.415 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2022)

Το plug-in υβριδικό 308 καλύπτει τις καθημερινές σου ανάγκες μόνο με ρεύμα και προσφέρει οικονομία diesel μοντέλου σε ένα καλαίσθητο περιτύλιγμα hi-tech αύρας και ποιοτικής υπεροχής.

Με «γκάζια» αλλά να μπαίνει και στην πρίζα!

Το νέο Peugeot 308 είναι από τα μοντέλα που λανσαρίστηκαν τον τελευταίο καιρό και αναμφίβολα μας άφησαν θετική εντύπωση, κυρίως λόγω της γενικότερης αύρας που αποπνέει άλλα και του γεγονότος πως τα μικρομεσαία χάτσμπακ πλέον είναι μια κατηγορία που συρρικνώνεται. Το νέο 308 λοιπόν εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις βενζίνης και diesel έρχεται και ως εξηλεκτρισμένο με δύο plug-in υβριδικά σύνολα 180 και 225 ίππων, με σαφή σκοπό την οικονομία καυσίμου, καθώς επίσης και την συμμόρφωση ως προς τους περιορισμούς των ρύπων που θέτει η Ε.Ε..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από 42.500 ευρώ

Στην κατοχή μας λοιπόν είχαμε τη μικρότερη εκ των δύο εκδοχών με τους 180 ίππους, η οποία είναι διαθέσιμη από 42.500 ευρώ. Τιμή σχετικά τσιμπημένη συγκριτικά με τις συμβατικές εκδόσεις, ωστόσο είναι υπερπλήρης από πλευράς εξοπλισμού, με οθόνη και ψηφιακό πίνακα οργάνων 10 ιντσών, ζάντες αλουμινίου, διζωνικό κλιματισμό, αναδιπλούμενους καθρέπτες, full LED φώτα μπρος-πίσω και προβολείς, ηλεκτρικό χειρόφρενο, αισθητήρες στάθμευσης και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto