• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Βασιζόμενο πάνω στο εξαιρετικό μικρό Ibiza, το νέο Arona δανείζεται από εκείνο και τα λογότυπα FR για να εκφράσει τον ανήσυχο, οδηγοκεντρικό χαρακτήρα του.

Το Arona FR κοστίζει μόλις 19.000 ευρώ, πολύ δελεαστική τιμή.

Συγκρατημένο σπορ προφίλ που εκφράζεται μέσω των 17ιντσων ζαντών που ενσωματώνει.

Δοκιμή: SEAT Arona FR με 150 PS

Διαβάστηκε από 40028 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/2/2018
 

Τo GTi της κατηγορίας! To Arona δέχεται τα λογότυπα FR στο κόμπακτ αμάξωμά του και αποκτά σπορ ταπεραμέντο που λείπει από την μικρή crossover κατηγορία.

What is new
- Κινητήρας 1,5 λτ. turbo με 150 ίππους και σύστημα απενεργοποίησης των δύο κυλίνδρων
- Καίει 7,1 λτ./100 χλμ.
- Τιμή από 19.000 ευρώ 

Το μικρότερο μέλος της κατηγορίας των crossover του ομίλου VW, είναι το νέο SEAT Arona. Βασιζόμενο πάνω στο εξαιρετικό μικρό Ibiza, δανείζεται από εκείνο και τα λογότυπα FR για να εκφράσει με περίσσιο θράσος τον ανήσυχο χαρακτήρα του που πηγάζει από τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα αλλά και στην περίπτωση της δοκιμής, μέσω της απόδοσης των 150 ίππων του (η έκδοση FR είναι διαθέσιμη και με τον 1,0 TSI των 115 ίππων). Η έκδοση αυτή του Arona το καθιστά το μοναδικό κόμπακτ crossover με GTi χαρακτήρα, με την SEAT να καταφέρνει έτσι και σε αυτή την κατηγορία να περάσει το «στίγμα» της. Παράλληλα, συνεχίζει και σε αυτή την έκδοση να διακρίνεται για την ελκυστική τιμολογιακή πολιτική της, με το Arona FR να κοστίζει μόλις 19.000 ευρώ. 

Εμφάνιση
Aισθητικά, η έκδοση FR του Arona δεν διαφοροποιείται από την πλούσια έκδοση Xcellence στην οποία και βασίζεται, προβάλλοντας ένα συγκρατημένο σπορ προφίλ που εκφράζεται μέσω των 17ιντσων η προαιρετικά 18ιντσων ζαντών που ενσωματώνει. Η σχεδίαση παραμένει δυναμική με κύρια χαρακτηριστικά του τις έντονες ακμές του αμαξώματος αλλά και τις δυνατότητες εξατομίκευσης όπως η διχρωμία της οροφής που χαρίζει επιπλέον πόντους στο συνολικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια