Με δυνατά φρένα, καλό τιμόνι και ελαφρώς πιο σφικτή αίσθηση από την ανάρτηση, το 150άρι Karoq είναι από τα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα της κλάσης του

Στο δρόμο: άνετο, σβέλτο και με όρεξη

62.610 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2019)

Μια χρυσή τομή ανάμεσα σε οικογενειακές ανάγκες και ρυθμό αλλά και πιο δραστήριες επιδιώξεις αποτελεί το Karoq. Σε καμία περίπτωση δε γίνεται απόλυτο, αν και η έκδοση των 1,5 λίτρων δείχνει να είναι κατάτι πιο σφικτή σε ό,τι αφορά την ανάρτηση. Η αίσθηση πάνω από τις λακκούβες είναι καθησυχαστική και ψύχραιμη, χωρίς να λείπουν κάποιες ελαφρές «αναταράξεις» από τον πίσω άξονα σε κάποια εγκάρσια εμπόδια που ίσως βρει στο δρόμο.

Παρά το ελαφρύ τιμόνι, η αίσθηση του Karoq στο δρόμο είναι ιδιαίτερα συμπαγής και ομοιογενής. Κι επειδή, σε αυτή τη βερσιόν, έχεις και το σχετικό «γκάζι» να σε διεγείρει λίγο περισσότερο είναι εύκολο να αυξήσεις την πίεση, σε δρόμο με στροφές. Το Karoq εκεί ανταμείβει τον οδηγό του με ένα ουδέτερο πάτημα και καλά περιθώρια πρόσφυσης παρά τις υπαρκτές κλίσεις. Θα θέλαμε ίσως και paddles για το DSG πίσω από το τιμόνι, αλλά και πάλι, για οικογενειακό όχημα η δουλειά γίνεται μια χαρά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

LEASING APRILIOS
skoda