3 φωτογραφίες »

Η Scala G-TEC απαιτεί μόλις 4,7 κιλά CNG/100 χλμ., το οποίο μεταφράζεται σε κόστος 4 ευρώ για κάθε 100 χλμ. που θα διανύσετε.

Στο δρόμο: Με έμφαση στην παροχή άνεσης

56.834 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2020)

Η υψηλού επιπέδου άνεση που έχουμε γνωρίσει στις άλλες εκδόσεις δεν διαταράσσεται, παρά το γεγονός πως έχει αυξηθεί το βάρος του οχήματος. Η ανάρτηση απορροφά αποτελεσματικά τις όποιες ανωμαλίες ενώ είναι ιδιαίτερα άνετη και στις διαδοχικές ανωμαλίες, απομονώνοντάς τις και διατηρώντας στο έπακρο την σταθερότητά της. Γενικά, η Scala σου βγάζει μια αίσθηση ανθεκτικότητας, στους κακοστρωμένους δρόμους μας. Παράλληλα, η ποιότητα κύλισης βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, η οποία σε συνδυασμό με τα χαμηλά επίπεδα θορύβου εξασφαλίζουν άνετες μετακινήσεις.

Σε διαδρομές εκτός πόλης το Scala είναι αποτελεσματικό, γέρνει πολύ συγκρατημένα και χωρίς να ενοχλεί, έχει καλό σε αίσθηση τιμόνι και αν και δε γίνεται συχνά σπορτίφ εκτελεί πιστά και πειθαρχημένα τις εντολές που του δίνονται. Τέλος, στα δυνατά στοιχεία του μοντέλου και η απόδοση των φρένων.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Foto 24-11-22-308-peugeot-2008
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel