Το πίσω κάθισμα είναι συρόμενο κατά 14 cm (όχι ανεξάρτητο), και διαιρούμενο 60-40. Οι επιβάτες με αυτό προς τα πίσω θα καθίσουν πολύ άνετα, όμως αυτονόητα το πορτ-μπαγκάζ θα περιοριστεί στα 347 λτ., νούμερο λίγο πιο κάτω από το μ.ο. του ανταγωνισμού.

Ο χώρος αποσκευών είναι καλός για τα δεδομένα της κατηγορίας, ξεκινά από τα 347 λτ. και φτάνει τα 417 λίτρα, ανάλογα με τη θέση του συρόμενου πίσω καθίσματος.

Χώροι: ¶νετα πίσω, ειδικά για τα πόδια, όμως τότε οι αποσκευές «περιορισμένες»

384.266 Επισκέψεις στο άρθρο (28/12/2019)

Η σύγκριση του T-Cross με το T-Roc όπως καταλαβαίνετε ήταν αναπόφευκτη, δεδομένου ότι και οι διαφορές στις εξωτερικές διαστάσεις των δύο μοντέλων είναι μικρές. Τι ισχύει λοιπόν; Η απάντηση είναι απλή και δόθηκε και προηγουμένως: Αν θέλεις αέρα στα γόνατα, τότε το T-Cross είναι μεγαλύτερο από το T-Roc (145 έναντι 117 χλστ.). Αν είσαι «φαρδύς», τότε το T-Roc με τα 3 εκατοστά παραπάνω εσωτερικό πλάτος είναι καλύτερο. Στην πράξη βέβαια, στο πίσω κάθισμα και των δύο θα καθίσεις με άνεση, ίσως στο μικρό T-Cross ελάχιστα καλύτερα γιατί κάθεσαι ψηλότερα από τους μπροστινούς με αποτέλεσμα να βλέπεις καλά προς τα εμπρός και τα πλάγια.

Τέλος, όσον αφορά τις αποσκευές, ο χώρος αποσκευών ξεκινάει από τα 347 και φτάνει τα 417 λίτρα, ανάλογα με τη θέση του συρόμενου πίσω καθίσματος (κατά 140 χλστ.), το οποίο μπαίνει στον στάνταρ εξοπλισμό και είναι κάτι που πρέπει να αναφέρουμε στα πολύ θετικά. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
4green