Στην εικόνα βλέπετε το Audi Q8.

Δοκιμών συνέχεια για το Audi RS Q8

1.955 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2018)

Το Audi Q8 εδώ και λίγο διάστημα είναι γεγονός μεγαλώνοντας ταυτόχρονα την ανυπομονησία για την πιο ισχυρή έκδοσή του, αυτή του RS Q8, το οποίο συνεχίζει να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης.

Μάλιστα το μοντέλο πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε στην πίστα του Νurburgring, εξοπλισμένο με ένα ζευγάρι καθισμάτων Recaro αλλά και ένα roll-cage να πραγματοποιεί δοκιμαστικούς γύρους, έχοντας ελαφρώς καμουφλαρισμένα τα δύο του άκρα αλλά και το πλαϊνό μέρος στα φτερά και στο κάτω μέρος των θυρών.

Όπως όλα δείχνουν το νέο Audi RS Q8 θα είναι αρκετά πιο επιθετικό από θέμα εμφάνισης, σε σχέση με το συμβατικό Q8 και όπως είναι φυσικό η εμφάνιση αυτή θα πλαισιωθεί με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και καλύτερες επιδόσεις.
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει γύρω από αυτό το κομμάτι, ωστόσο πηγές μέσα από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν ότι το RS Q8 θα εξοπλιστεί με το υβριδικό κινητήριο σύνολο που «φοράει» και η Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Συγκεκριμένα, αποτελείται από ένα μοτέρ κυβισμού 4 λίτρων turbo απόδοσης 550 ίππων που συνεργάζεται παράλληλα με ηλεκτρικό μοτέρ 130 ίππων, για να φτάσει συνολική ιπποδύναμη 680 άλογα.
 
Τέλος να σημειωθεί πως το πιο πιθανό είναι η Audi να μην αποκαλύψει μέσα στο 2018 το RS Q8, καθώς κάτι τέτοιο θα γίνει μετά την αποκάλυψη του SQ8.

home pro
test center