Προηγουμένως η Ford προσέφερε αυτές τις υπηρεσίες σε νέους πελάτες οχημάτων με δοκιμαστική συνδρομή δύο ετών έναντι του ποσού των 99 ευρώ.

Δωρεάν υπηρεσίες της Ford για συνδεδεμένα οχήματα

1.757 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2020)

Μια γκάμα υπηρεσιών για συνδεδεμένα οχήματα προσφέρει δωρεάν σε όλους τους Ευρωπαίους η Ford, μέσω των οποίων θα μπορούν να ελέγχουν κάποιες από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου τους, κάνοντας χρήση του smartphone.


Η προσφορά αφορά τόσο τα νέα, όσο και τα υπάρχοντα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με το μόντεμ FordPass Connect και περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως τον έλεγχο της «υγείας» του οχήματος, τα επίπεδα καυσίμου και λαδιού, την αυτονομία και το σύστημα κλειδώματος / ξεκλειδώματος των θυρών μέσω της εφαρμογής για smartphone, FordPass.
 
Προηγουμένως η Ford προσέφερε αυτές τις υπηρεσίες σε νέους πελάτες οχημάτων με δοκιμαστική συνδρομή δύο ετών έναντι του ποσού των 99 ευρώ, ωστόσο όπως προαναφέραμε πλέον είναι ελεύθερη προς χρήση από όλους χωρίς κάποιο χρηματικό ποσό.
 
Με την εφαρμογή FordPass, οι οδηγοί μπορούν επίσης να απολαύσουν λειτουργίες όπως η εκκίνηση του κινητήρα του οχήματος από απόσταση, για μοντέλα εξοπλισμένα με αυτόματο κιβώτιο, καθώς και η λειτουργία του συστήματος κλιματισμού πριν καν πλησιάσουν το αυτοκίνητο. Η εφαρμογή δείχνει επίσης την ακριβή τοποθεσία του οχήματος και μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις για διάφορα προβλήματα όπως για παράδειγμα η χαμηλή πίεση ελαστικών.
 
Οι ιδιοκτήτες ηλεκτροκίνητων μοντέλων, όπως το νέο Kuga Plug-In Hybrid, θα απολαύσουν επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά. Κάποια από αυτά είναι η ένδειξη φόρτισης της μπαταρίας και η ηλεκτρική αυτονομία, ενώ η εφαρμογή FordPass μπορεί να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες για το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας κατά τον προγραμματισμό της φόρτισης τους.   
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center