• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δύο ηλεκτρικά σεντάν είναι πολύ πιθανό να κατασκευάσει η Volkswagen.

Δύο ηλεκτρικά σεντάν από την Volkswagen

Διαβάστηκε από 2734 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Δύο ηλεκτρικά σεντάν είναι πολύ πιθανό να κατασκευάσει η Volkswagen, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του σε διεθνή μέσα, ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της εταιρείας Greg Lucia.

 
Το γεγονός πως η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα πρότζεκτ που περιλαμβάνει την ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι πλέον γνωστό.
 
Ωστόσο ένα νέο στοιχείο έρχεται να γνωστοποιήσει ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της εταιρείας Greg Lucia. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε σε δηλώσεις του σε διεθνή μέσα, δύο από τα οχήματα της σειράς I.D, θα είναι σεντάν.
 
Όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της φίρμας θα υποστηρίζονται από την ΜΕΒ, η οποία είναι μια αποκλειστική πλατφόρμα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν τόσο τα ηλεκτρικά μοντέλα της VW, όσο και αυτά που θα προέρθουν από τις άλλες εταιρείες του ομίλου, Audi, SEAT και Skoda.
 
Το πρώτο μοντέλο που θα κάνει το ντεμπούτο του το 2020, θα είναι το I.D, το οποίο έκανε την εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Έπειτα θα ακολουθήσει το I.D. Cross, ενώ αναμένεται και το I.D. Buzz.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν αποκαλυφθεί πριν λίγο διάστημα, εκτός από τα προαναφερθέντα μοντέλα η μάρκα σχεδιάζει δύο ακόμα ηλεκτρικά μοντέλα τα I.D. AEROe και I.D. Lounge.
 

Tags: VOLKSWAGEN
 

VOLKSWAGEN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα