Δύο νέα υβριδικά θα παρουσιάσει η Toyota

6.383 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2020)

Μέσα στις επόμενες ώρες, η ιαπωνική φίρμα θα παρουσιάσει δύο νέα υβριδικά μοντέλα. Το ένα θα είναι το νέο Sienna. To άλλο;

Την παρουσίαση δύο νέων υβριδικών μοντέλων, πιθανότατα αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ, μέσα στις επόμενες ώρες σχεδιάζει η Toyota, η ταυτότητά του ενός ωστόσο παραμένει σε μεγάλο βαθμό ένα μεγάλο μυστήριο.

Το teaser video που αποκάλυψε η φίρμα δείχνει το πίσω μέρος του τελευταίας γενιάς Sienna, κάνοντας φανερό πως θα υιοθετήσει νέα σχεδιαστικά πίσω φώτα και μεγαλύτερα εμβλήματα με το όνομα «Sienna». Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως το μοντέλο αναμένεται να διατεθεί αποκλειστικά ως υβριδικό, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα βασίζεται στην TNGA πλατφόρμα της φίρμας.

Αυτή η εξέλιξη συνεπάγεται πως το Sienna θα συμπεριλαμβάνεται πλέον στην υβριδική γκάμα της φίρμας που περιλαμβάνει συνολικά (για την αγορά των ΗΠΑ) τα Avalon, Camry, Corolla, Highlander, RAV4, RAV4 Prime, Prius και Prius Prime.

Το Sienna θα λανσαριστεί αυτό το φθινόπωρο μαζί με το μυστηριώδες μοντέλο για το οποίο δεν γνωρίζουμε αυτή την στιγμή τίποτα.
 

Toyota
test center