Βλέπετε μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της επερχόμενης Mercedes EQG.

EQG: Έρχεται η ηλεκτρική Mercedes G-Class

5.526 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2021)

Την πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Mercedes G-Class θα δούμε πιθανότατα σε λίγο διάστημα, μέσω ενός πρωτότυπου που θα παρουσιάσει η γερμανική μάρκα με την ονομασία EQG.

Η Mercedes έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό πως η «θρυλική» G-Class θα αφήσει πίσω της τους κινητήρες εσωτερική καύσης, καθώς για να μπορέσει να έχει συνέχεια στο πέρασμα των χρόνων το μοντέλο θα πρέπει να υιοθετήσει «πράσινες» λύσεις κινητικότητας, όπως τα αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Σήμερα, πληροφορίες από το εξωτερικό έρχονται να αναφέρουν πως δεν είμαστε πολύ μακριά από τη στιγμή που θα πάρουμε μία πρώτη ιδέα της αμιγώς ηλεκτρικής G-Class, κάτι που θα συμβεί τον προσεχή Σεπτέμβρη. Όπως συγκεκριμένα αναφέρεται η Mercedes κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου του Μονάχου θα αποκαλύψει στο κοινό το πρωτότυπο της χωρίς ρύπους G-Class που θα έχει την ονομασία EQG.
 
Επιβεβαιωμένες τεχνικές προδιαγραφές δεν είναι διαθέσιμες σε αυτό το σημείο, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα έχει τουλάχιστον δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, για να επιτυγχάνεται η τετρακίνηση. Εκτός από το νέο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, το σκληροτράχηλο SUV δεν αναμένεται να αλλάξει δραστικά, αφού οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα διατηρήσει αναλλοίωτα όλα τα off-road χαρακτηριστικά.
 
Σε ότι αφορά την αυτονομία κίνησης αυτή φημολογείται πως θα είναι της τάξης των 500 χιλιομέτρων, ενώ την ίδια στιγμή η ισχύς της ηλεκτρικής EQG λέγεται ότι θα βρίσκεται κοντά στους 500 ίππους. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως βάσει των πρόσφατων καταχωρίσεων στις αρμόδιες αρχές εμπορικών σημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φαίνεται ότι η Mercedes προετοιμάζει τις εκδόσεις EQG 560 και EQG 580.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN