«Έφαγε» άκυρο το τουρκικό Grand Prix

1.813 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2021)

Αλλαγές στο καλεντάρι της έκανε η Formula 1, χωρίς ωστόσο να μεταβάλει τον συνολικό αριθμό αγώνων.

Η πανδημία του κορωνοϊού παραμένει στις ζωές μας και συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Το ίδιο ισχύει και για το πρωτάθλημα της Formula 1 αναγκάζοντας τη διοργανώτρια αρχή να προχωρήσει σε μία ακόμα αλλαγή στο πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινώσει.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του τουρκικού Grand Prix το διάστημα 11-13 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο και ακυρώθηκε. Αυτό έφερε και μία σειρά από αλλαγές καθώς, οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος μετέθεσαν το γαλλικό Grand Prix μια εβδομάδα νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό και συγκεκριμένα το τριήμερο 18-20 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να προσθέσουν στο πρόγραμμα έναν δεύτερο αγώνα στην Αυστρία, που θα διεξαχθεί το διάστημα 25-27 Ιουνίου.
 
Η νέα αλλαγή στο πρόγραμμα σημαίνει πως για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες μεταξύ 18 Ιουνίου και 4 Ιουλίου θα υπάρχουν σερί αγώνες. Παρά τις αλλαγές αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζει να έχει 23 αγώνες στο πρόγραμμά του.

NEO TRAFIC
skoda