Έφυγε από την Aston Martin για τις Dacia και Lada!

3.000 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2021)

Μεταγραφή από το πάνω ράφι για τις Dacia και Lada, οι οποίες απέκτησαν ως επικεφαλής σχεδιασμού τον μέχρι πρότινος διευθυντή σχεδιασμού της Aston Martin, Miles Nurnberger!

Μπορεί να προκαλεί εντύπωση αλλά είναι γεγονός. Ο διευθυντής σχεδιασμού της Aston Martin, Miles Nürnberger εγκατέλειψε τη βρετανική μάρκα μετά από 13 χρόνια για να αναλάβει παρόμοιο ρόλο στις Dacia και Lada, με αμφότερες τις μάρκες να βρίσκονται υπό την σκέπη του Ομίλου Renault.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Στη νέα του θέση ως διευθυντής σχεδιασμού των Dacia και Lada, ο Nurnberger θα αναφέρεται στον προϊστάμενο σχεδιασμού του ομίλου Laurens van den Acker καθώς η εταιρεία έχει θέσει σε εφαρμογή του πλάνο Renaulution που περιέγραψε λεπτομερώς ο CEO, Luca de Meo στις αρχές του έτους.
 
Ο Nurnberger θα πιάσει δουλειά από την 1η Σεπτεμβρίου και μεταξύ άλλων θα είναι υπεύθυνος για το σχεδιασμό των δύο νέων μεγάλων πρότζεκτ των Dacia και Lada και συγκεκριμένα του SUV Bigster για τη ρουμανική μάρκα και του νέου Niva για την ρωσική φίρμα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Aston Martin, ο Miles Nurnberger συνδέθηκε με αυτοκίνητα όπως για παράδειγμα η DBX και η Valkyrie. Τέλος να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός επίσημα ο λόγος αποχώρησης του Miles Nurnberger από την βρετανική μάρκα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
SEAT