«Έφυγε» η Καίτη Κυριακοπούλου

3.008 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2020)

Απεβίωσε την Πέμπτη, 21 Μαΐου, στην Αθήνα, σε ηλικία 97 ετών, η γνωστή επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Καίτη Κυριακοπούλου, η επονομαζόμενη και ως «σιδηρά Κυρία της βιομηχανίας».


Η κυρία Καίτη Κυριακοπούλου διηύθυνε τις οικογενειακές επιχειρήσεις Βωξίται Παρνασσού, Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης και Αδελφοί Ηλιόπουλοι, ενώ στον έλεγχο της οικογένειας Κυριακοπουλου σήμερα βρίσκεται η εισηγμένη εταιρεία Μοτοδυναμική που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τη Yamaha και την Porsche.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Ομίλου Μοτοδυναμική, εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια της Καίτης Κυριακοπούλου. Η Καίτη Κυριακοπούλου, υπήρξε πρότυπο γυναίκας – επιχειρηματία. Ήταν πρωτοπόρος, οραματίστρια με οξύ επιχειρηματικό πνεύμα, πάθος και θέληση και θα αποτελεί πάντα, για όλους μας, πηγή έμπνευσης. Οι αξίες και το όραμα της θα συνεχίσουν να μας οδηγούν. Στη μνήμη της, ο Όμιλος Μοτοδυναμική προσφέρει δωρεά ύψους 10.000 ευρώ στο σωματείο Μέριμνα.

Τη βαθιά θλίψη του επιχειρηματικού κόσμου για τον θάνατο της Καίτης Κυριακοπούλου εξέφρασε με δήλωσή του και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος. Συγκεκριμένα, ο κ. Μίχαλος δήλωσε: «Τόσο εγώ προσωπικά όσο και σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος από σήμερα αισθανόμαστε ένα μεγάλο κενό, αφού βιώνουμε τη μεγάλη απώλεια της Καίτης Κυριακοπούλου, μίας μεγάλης Κυρίας των επιχειρήσεων που η δράση της αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όλους μας. Θα μείνει αθάνατη στο μυαλό και στην ψυχή όλου του επιχειρηματικού κόσμου».

 

Mercedes
test center