Εγκαίνια για το πρώτο CUPRA Garage στην Ελλάδα

Εγκαίνια για το πρώτο CUPRA Garage στην Ελλάδα

1.791 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2022)

Η CUPRA Τεχνοκάρ και η Α. Μακρής Α.Ε. εγκαινίασαν το πρώτο CUPRA Garage στην χώρα μας.

Το πρώτο CUPRA Garage λειτουργεί στο Μαρούσι

Την περασμένη Τετάρτη 6/7/22 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου αποκλειστικού CUPRA Garage στην Ελλάδα, στον χώρο της Α. Μακρής Α.Ε. στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 4).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

35 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας για τη Μακρής Α.Ε

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά όλη την γκάμα μοντέλων της CUPRA, ανάμεσά τους και την συλλεκτική έκδοση Formentor VZ5 των 390HP, σε ένα χώρο αποκλειστικά αφιερωμένο στη μάρκα. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν στην Α. Μακρής Α.Ε., η οποία συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο του αυτοκινήτου και συνεργασίας με την Τεχνοκάρ.  

Ένας χώρος στα πρότυπα της CUPRA

To CUPRA Garage στο Μαρούσι είναι η πρώτη αποκλειστική έκθεση της μάρκας στην Ελλάδα. Στεγάζεται σε ένα χώρο 300τ.μ.,με σύγχρονο σχεδιασμό εμπνευσμένο από τις αξίες της μάρκας. Ο χώρος είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα της CUPRA, ενώ είναι εξοπλισμένος με ψηφιακά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει επίσης μία συλλογή από γνήσια αξεσουάρ lifestyle που αντικατοπτρίζουν τις αξίες της μάρκας.

200.000+ οι πωλήσεις της CUPRA παγκοσμίως

Τα πρώτα δείγματα της ανεξάρτητης εδώ και 4 χρόνια μάρκας CUPRA είναι ιδιαίτερα θετικά. Η μάρκα έχει ήδη ξεπεράσει τις 200.000 πωλήσεις παγκοσμίως, παρόλη την πανδημία, καθιστώντας την έτσι σαν μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το CUPRA Formentor είναι αυτή την στιγμή το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις από όλα τα μοντέλα της SEAT και της CUPRA συνολικά. 

350 από τα 400 ελληνικά CUPRA είναι Formentor

Στην χώρα μας ήδη περισσότερα από 400 αυτοκίνητα με το σήμα CUPRA κοσμούν τους ελληνικούς δρόμους, με 350 από αυτά να είναι Formentor. Πρόσφατα η μάρκα παρουσίασε το όραμά της για το αύριο, με 3 νέα εξηλεκτρισμένα μοντέλα να έρχονται σύντομα στην αγορά συμπληρώνοντας την υπάρχουσα γκάμα, μέχρι το 2025.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
FORD RANGER RAPTOR
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel