Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2.500 αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί στο λιμάνι του Πειραιά.

2.500 αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί στο λιμάνι του Πειραιά.

Εγκλωβισμένα 2.500 αυτοκίνητα στον Πειραιά

3.939 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2016)

Συνολικά 2.500 αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί στο λιμάνι του Πειραιά, στο terminal αυτοκινήτων, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων.

autotriti team

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Τρίτης από την Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος, την Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ και τον Σύνδεσμο Εποπτών – Αρχιεργατών ΟΛΠ ακόμη μία επεναλαμβανόμενη απεργία των εργαζόμενων στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, τελειώνει σήμερα η διπλή 24ωρη απεργία που είχε ξεκινήσει εχθές.
Όπως είναι φυσικό, οι μέχρι σήμερα κινητοποιήσεις έχουν δημιουργήσει διάφορα προβλήματα με τα περισσότερα να παρουσιάζονται στους σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων σε ΟΛΠ και ΟΛΘ. Εκεί υπάρχουν πολλά εγκλωβισμένα κοντέινερ, ενώ στο terminal αυτοκινήτων του ΟΛΠ αυτή τη στιγμή είναι «παγιδευμένα» 2.500 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 2.000 έχουν προορισμό χώρες της Μέσης Ανατολής και τα 500 την Ελλάδα.
Μάλιστα δεν είναι λίγα τα πλοία μεταφοράς οχημάτων που αν και έχουν αρχικό προορισμό τον Πειραιά, προσεγγίζουν σε ανταγωνιστικά λιμάνια γειτονικών χωρών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
advan fleva