7 φωτογραφίες »

Τα Fiat 500, 500Χ και 500L απέκτησαν την ειδική έκδοση με την ονομασία «Hey Google»

Ειδικές εκδόσεις «Hey Google» για τα Fiat 500

3.788 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2021)

Η Fiat προχώρησε σε μια νέα συνεργασία με την Google, προσθέτοντας στη συνολική γκάμα του 500 το σύστημα φωνητικού ελέγχου «Hey Google», συστήνοντας έτσι στο κοινό την ειδική έκδοση των 500, 500Χ και 500L με την ονομασία «Hey Google»!


Το νέο σύστημα φωνητικού ελέγχου «Hey Google» θα έχουν πλέον στη «φαρέτρα» τους τα Fiat 500, 500Χ και 500L. Η αναβάθμιση αυτή επιτρέπει στους οδηγούς να συνδέονται στο αυτοκίνητό τους από απόσταση, ενώ είναι σταθμευμένο, μέσω φωνητικού ελέγχου. Οι χρήστες μπορούν να συνδέονται με το αυτοκίνητό τους είτε μιλώντας στο smartphone τους είτε στο Google Nest Hub, που περιλαμβάνεται σε κάθε αυτοκίνητο.
 
Η Fiat λέει ότι το σύστημα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να ελέγχουν πληροφορίες σχετικά με το που είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητό τους, πόσα καύσιμα έχει και τα συνολικά χιλιόμετρα που διήνυσε εκείνη την ημέρα. Μάλιστα υποστηρίζει πως η υπηρεσία μπορεί να στείλει ακόμη και ειδοποίηση στο τηλέφωνο του ιδιοκτήτη, αν αισθανθεί απόπειρα κλοπής του αυτοκινήτου ή εάν κινείται με περισσότερα χιλιόμετρα από όσα επιτρέπει το όριο ταχύτητας στο δρόμο που βρίσκεται. Παράλληλα μπορεί να οριστεί μία περιοχή μέσα στην οποία επιτρέπεται να κινηθεί το αυτοκίνητο και η ίδια υπηρεσία σε περίπτωση που το αμάξι βγει εκτός της περιοχής να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη.
 
Από κει και πέρα τα τρία μοντέλα της ειδικής έκδοσης λαμβάνουν επίσης κάποια διακοσμητικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από την Google, όπως για παράδειγμα ένα ειδικό σήμα στις καμάρες των μπροστινών τροχών και μοναδικές μεσαίες κολόνες που διαθέτουν πολύχρωμες τελείες, όπως το λογότυπο της εταιρείας.
 
Στο εσωτερικό, κάθε μοντέλο της ειδικής αυτής έκδοσης ξεχωρίζει από τις μοναδικές ταπετσαρίες στα καθίσματα, ενώ το γραφικό «Hey Google» εμφανίζεται επίσης στην οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας μόλις ενεργοποιηθεί ο κινητήρας.
 
Μιλώντας για τους κινητήρες το 500 Hey Google στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου προσφέρεται μόνο με τον 1,0 λίτρου ήπια υβριδικό βενζινοκινητήρα, το 500Χ Hey Google με δύο κινητήρες βενζίνης  1,0 λίτρου και 1,3 λίτρων, ενώ το 500L με τον τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρων.

PEIRAIOS LEASING
test center