Μόνο 300 A5 θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της Audi με το πακέτο αναβάθμισης DTM Champion αξίας 1.900 ευρώ.

Ο υποψήφιος αγοραστής, ο οποίος θα μπορεί να το παραγγείλει από την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε 4 διαφορετικά μηχανικά σύνολα.

Ειδική έκδοση Audi A5 DTM Champion

5.370 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2013

Η Audi παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση του Α5, την DTM Champion, η οποία θα περιοριστεί σε 300 μονάδες και κατασκευάστηκε προς τιμή του πρωταθλητή 2013 στο DTM, Mike Rockenfeller.

 
Μόνο 300 A5 θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της Audi με το πακέτο αναβάθμισης DTM Champion αξίας 1.900 ευρώ. Η ειδική έκδοση διακρίνεται από αρκετές λεπτομέρειες, οι οποίες επικεντρώνονται στο πλαϊνό τμήμα του μεσαίου μοντέλου με λογότυπα του DTM (Παγκόσμιο πρωτάθλημα αγώνων τουρισμού). Επίσης, στο πίσω μέρος βρίσκεται τοποθετημένη μία αεροτομή, η οποία είναι βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ οι εξωτερικοί καθρέφτες έχουν απόχρωση αλουμινίου. Κλείνοντας το κομμάτι της εμφάνισης, το Α5 DTM Champion special edition πατάει πάνω σε 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Επιπλέον, η χρωματική παλέτα της ειδικής έκδοσης του A5 αποτελείται από 3 διαφορετικούς χρωματισμούς (λευκό, γκρι και κόκκινο). Ο υποψήφιος αγοραστής, ο οποίος θα μπορεί να το παραγγείλει από την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε 4 διαφορετικά μηχανικά σύνολα. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από το καπό μπορεί να τοποθετηθεί ο 2λιτρος TDI των 177 ίππων και ο 3λιτρος TDI Quattro 245 ίππων. Τέλος, οι βενζινοκίνητες εκδόσεις θα περιλαμβάνουν, είτε έναν 2λιτρο TFSI Quattro 225 ίππων, είτε τον 3λιτρο TFSI Quattro των 272 ίππων.

Tags: AUDI A5