Μία νέα συλλογή έξι μοντέλων της McLaren παρουσίασε το ειδικό τμήμα MSO (McLaren Special Operations) της βρετανικής μάρκας, δίνοντάς της την ονομασία «Racing Through the Ages».

Η νέα συλλογή αποτελείται από τρείς 570S Coupe και ισάριθμες 570S Spider.

Στην κορυφή του τιμονιού έχει τοποθετηθεί ένα πορτοκαλί χαρακτηριστικό.

Ειδική συλλογή της McLaren από 570S

1.589 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2018)

Μία νέα συλλογή έξι μοντέλων της McLaren παρουσίασε το ειδικό τμήμα MSO (McLaren Special Operations) της βρετανικής μάρκας, δίνοντάς της την ονομασία «Racing Through the Ages».

Η νέα συλλογή αποτελείται από τρείς 570S Coupe και ισάριθμες 570S Spider, με τα μοντέλα αυτά να έχουν κατασκευαστεί προκειμένου η μάρκα να γιορτάσει το αγωνιστικό παρελθόν της. Κάθε ζευγάρι μοντέλων (1+1 Coupe και Spider) είναι εμπνευσμένο από ένα συγκεκριμένο θέμα (τρία στο σύνολο), ενώ όλα τα αυτοκίνητα διαθέτουν σταθερή αεροτομή, μαύρες ζάντες με 10 ακτίνες, αλλά και μία νέα εξάτμιση.
 
Μιλώντας για τα τρία θέματα, το πρώτο είναι το «Muriwai» (Γαλάζιο), το οποίο γιορτάζει τα πρώτα αγωνιστικά βήματα του Bruce McLaren στη Νέα Ζηλανδία, το δεύτερο είναι το Papaya Spark (πορτοκαλί), το οποίο αποτίει φόρο τιμής στις αγωνιστικές νίκες των δεκαετιών 60 και 70 αλλά και σε αυτές της F1 και τέλος η Sarthe Grey (σκούρο γκρι), εμπνευσμένη από την κυρίαρχη νίκη στο Le Mans το 1995.
Για να τονιστεί ακόμα περισσότερο το εξωτερικό στυλ μία φαρδιά λωρίδα που διαιρείται σε τέσσερις μικρότερες έχει πάρει κάθετη θέση στο αμάξωμα, ένα στοιχείο που σύμφωνα με τη μάρκα είναι εμπνευσμένο από το GT4. Εκτός από το εξωτερικό μέρος η συγκεκριμένη λωρίδα περνάει και στο εσωτερικό, κάνοντας την εμφάνισή της στις πλάτες των καθισμάτων παράλληλα με το λογότυπο MSO που το βλέπουμε στα προσκέφαλα.
 
Μένοντας στο χώρο της καμπίνας, στην κορυφή του τιμονιού έχει τοποθετηθεί ένα πορτοκαλί χαρακτηριστικό, ενώ παρούσα είναι και μία πλακέτα που αναφέρει τη διαφορετικότητα του μοντέλου αναγράφοντας το όνομα της συλλογής «Racing Through the Ages».
 
Τέλος να σημειωθεί πως το κόστος απόκτησης των μοντέλων δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο όλα θα πωληθούν από την αντιπροσωπεία της McLaren στο Beverly Hills.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda