Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Εικόνα πατέντας αποκαλύπτει το νέο Honda CR-V!

Εικόνα πατέντας αποκαλύπτει το νέο Honda CR-V!

1.613 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2022)

Ένα από τα νέα μοντέλα της Honda που θα δούμε το προσεχές διάστημα είναι το ολοκαίνουργιο CR-V και μία εικόνα που μαρτυρά τον σχεδιασμό του νέου ιαπωνικού SUV, διέρρευσε και σας την παρουσιάζουμε.

Εξελίσσει τη νέα γενιά του CR-V η Honda

Δεν είναι μυστικό πως η Honda εξελίσσει το νέο CR-V, το οποίο αν και είδαμε για πρώτη φορά σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες να πραγματοποιεί δοκιμές πριν από περίπου ένα χρόνο, μέχρι σήμερα δεν έχουν υπάρξει κάποιες teaser εικόνες που να μαρτυρά κάποιο από τα σχεδιαστικά του χαρακτηριστικά. Σήμερα αυτό παύει να ισχύει καθώς μία εικόνα από το πατενταρισμένο σχέδιο της νέας γενιάς του SUV ήρθε στη δημοσιότητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαφορετικό σχεδιασμό από το τρέχον μοντέλο

Ως συνήθως, έτσι και στην περίπτωση του CR-V η εικόνα της πατέντας δεν προσφέρει τα εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία του μοντέλου. Ωστόσο, από τους πιο λεπτούς προβολείς και τη μεγαλύτερη κυψελοειδή γρίλια μέχρι τους καθρέφτες των θυρών που τοποθετούνται πιο χαμηλά και το μεγαλύτερο τρίτο πλαϊνό τζάμι, φαίνεται πως έχουν υπάρξει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το απερχόμενο CR-V. Εικόνα για το πίσω μέρος δεν υπάρχει προς το παρών, αλλά από την υπάρχουσα μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι τα πίσω φωτιστικά σώματα εκτίνονται σχεδόν μέχρι λίγο πιο χαμηλά από την οροφή.

Με ηλεκτροκίνητα σύνολα το πιθανότερο

Άλλες πληροφορίες για το νέο Honda CR-V δεν έχουν βγει προς τα έξω. Το πιθανότερο είναι πως στη νέα του γενιά το μοντέλο θα είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο, ενώ σε ότι αφορά τα κινητήρια σύνολα, αναμένουμε πως η Honda θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στα ηλεκτροκίνητα σύνολα που διαθέτει, την ώρα που υπάρχουν φήμες και για μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, που έχει προγραμματιστεί για αργότερα κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του μοντέλου.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: