Λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Η έκδοση παραγωγής πάντως δεν θα παρουσιαστεί στο κοινό μέχρι το δεύτερο μισό του 2020.

Eίναι αυτό το Audi e-tron GT παραγωγής;

1.678 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2019)

Ίδια με το concept θα είναι όπως φαίνεται η έκδοση παραγωγής του Audi e-tron GT.

Mια σειρά από εικόνες που λέγεται πως δείχνουν το Audi e-tron GT παραγωγής ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στο ειδικό forum που έχει φτιαχτεί από φίλους της μάρκας για να παρακολουθείται όλη η εξέλιξη του μοντέλου.

Εκεί γίνεται λόγος πως οι εικόνες αυτές ήρθαν στα χέρια τους από το κινεζικό Γραφείο Κατοχύρωσης Πνευματικών Δικαιωμάτων και ότι αποδεικνύεται πως το e-tron GT παραγωγής θα μοιάζει σχεδόν εξ ολοκλήρου με το concept. Οι ομοιότητες μάλιστα είναι τόσο μεγάλες που δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος αν όντως οι εικόνες αυτές αφορούν το μοντέλο παραγωγής ή το concept.
 
Ο ίδιος ο αρχισχεδιαστής της Audi, Mark Lichte είχε ξεκαθαρίσει πως το concept ήταν από την αρχή έτοιμο να μπει σε παραγωγή, χωρίς μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση. Η έκδοση παραγωγής πάντως δεν θα παρουσιαστεί στο κοινό μέχρι το δεύτερο μισό του 2020.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν έχουν γίνει γνωστές πέρα από το γεγονός ότι η ισχύς θα πηγάζει από δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής ιπποδύναμης 590 ίππων, η ηλεκτρική του αυτονομία θα φτάνει τα 500 χλμ ανά φόρτιση και ότι μπορεί να κάνει τα 0-100χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα.
 

peugeot
NISSAN