Το σχέδιο ανήκει σε ανεξάρτητο σχεδιαστή.

Τα λεπτά φωτιστικά σώματα υιοθετούνται και στην επόμενη γενιά του Tucson.

Είναι αυτό το νέο Hyundai Tucson;

15.498 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2019)

Ανεξάρτητο σχέδιο που δείχνει την εξωτερική εμφάνιση του νέου Hyundai Tucson βάσει των πρώτων πληροφοριών που υπάρχουν, έκανε την εμφάνισή του. Θα είναι έτσι η νέα γενιά του κορεατικού SUV;

Μετά την ανανέωση που πρόσφερε στο Tucson, η Hyundai  έχει ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στην 4η γενιά του μοντέλου, η οποία αναμένεται να φτάσει σε περίπου δύο χρόνια από τώρα. Μάλιστα οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί εντόπισαν πρόσφατα κάποια πρωτότυπα του νέου κορεατικού SUV, τα οποία ωστόσο έφεραν βαρύ καμουφλάζ που έκρυβε πολύ καλά τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.
 
Ωστόσο όσα δεν κατάφεραν να δείξουν οι φακοί, προσπάθησε να το κάνει ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής. Ο καλλιτέχνης συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία που έχουν υπάρξει κατά καιρούς για το νέο Tucson και τα εφάρμοσε σε ένα σχέδιο, με το αποτέλεσμα να το βλέπετε στις παραπάνω εικόνες.
 
Όπως βλέπουμε τα λεπτά φωτιστικά σώματα υιοθετούνται και στην επόμενη γενιά του Tucson. Μέσω αυτών η ευρεία γρίλια ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο έχοντας τον κυρίαρχο ρόλο στον πρόβολο του κορεατικού SUV. Τα μεταλλικά στοιχεία δε λείπουν από το εμπρόσθιο μέρος και συνεχίζουν στο πλάι, όπως μπορούμε να δούμε στα μαρσπιέ, στις χειρολαβές των θυρών και στα πλαίσια των παραθύρων. Στο πίσω μέρος η αεροτομή, οι δύο απολήξεις της εξάτμισης και το «πτερύγιο του καρχαρία» στο πίσω μέρος της οροφής προσφέρουν σπορ στοιχεία τα μοντέλο.
 
Από κει και πέρα να σημειωθεί πως αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό, μια μικρή «γεύση» του οποίου μπορούμε να πάρουμε κοιτώντας τα τελευταία μοντέλα της Hyundai, όπως για παράδειγμα το Venue και το Palisade που εισήγαγε στην αγορά των ΗΠΑ.
 
¶λλα στοιχεία δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες πληροφορίες θα αντλούμε και αμέσως θα σας τις παρουσιάζουμε.

Mercedes
KIA