Τα πλάνα από τις κάμερες διπλανών πολυκατοικιών.

Το πυρπολημένο Ι.Χ.

Διπλανές πολυκατοικίες έχουν ανεβάσει μαύρες σημαίες για να διαμαρτυρηθούν.

Έκαψαν το Ι.Χ λόγω κεραίας κινητής τηλεφωνίας

3.512 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2019)

Απαράδεκτη ήταν η κίνηση του δράση να πυρπολήσει το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη μιας πολυκατοικίας επειδή εγκατέστησε στην ταράτσα κεραία κινητής τηλεφωνίας. Διαβάστε τι έγινε.

Πρωτοφανές είναι το περιστατικό που συνέβη στο Ίλιον τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν ένας κουκουλοφόρος επιχείρησε και κατάφερε να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη μιας παρακείμενης πολυκατοικίας.

Η αιτία που ώθησε τον δράστη σε αυτή την ομολογουμένως ακατανόητη πράξη, που δεν πρέπει να έχει θέση σε μια ευνομούμενη κοινωνία, ήταν το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας έχει εγκαταστήσει κεραία κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πάντως πως έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες.
 
Οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής ωστόσο έχουν αντιδράσει έντονα και απαιτούν να απομακρυνθεί η κεραία από σημείο. Δυστυχώς, υπάρχουν αναφορές πως η ανήλικη κόρη της οικογένειας έχει στοχοποιηθεί στο σχολείο της, ενώ λίγες ώρες αργότερα από συμβάν, είχε προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τοπική δημοτική παράταξη, η οποία λόγω του παραπάνω συμβάντος δυναμιτίστηκε. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο επικεφαλής της παράταξης Πάνος Κουτσιανάς καταδίκασε την πράξη αυτή του κουκουλοφόρου.

Πηγή: Δυτική Όχθη
 

Mercedes
moto