Έκλεψαν ζάντες από CLK 63 AMG Black Series

4.350 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2020)

Η σπάνια Μercedes CLK 63 AMG Black Series είναι ένα από τα εμβληματικότερα μοντέλα στην ιστορία της γερμανικής φίρμας αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους κλέφτες από το να αρπάξουν τις δύο πίσω ζάντες της.


Η CLK μπορεί να σταμάτησε να παράγεται το 2009 όταν η Mercedes αποφάσισε να την αντικαταστήσει με την E-Class coupe και cabrio, ωστόσο το μοντέλο παραμένει στις καρδιές των φίλων της γερμανικής premium μάρκας, κυρίως χάρη στην πολύ σπορ και επιβλητική του εξωτερική εμφάνιση. Φυσικά, αν υπήρχε μια έκδοση της CLK που τραβά λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον, αυτή δεν είναι άλλη από την CLK 63 AMG Black Series που λανσαρίστηκε προς το τέλος του κύκλου ζωής του αυτοκινήτου.

Με την συνολική παραγωγή να περιορίζεται στα 500 κομμάτια και τα 300 από αυτά να πηγαίνουν στις ΗΠΑ, η CLK 63 AMG Black Series έγινε αυτόματα ένα από τα πιο συλλεκτικά μοντέλα που κυκλοφορούν στην Γηραιά Ήπειρο. Το παραπάνω γεγονός κάνει ακόμη πιο λυπηρό αυτό που συνέβη πριν από λίγες μέρες στον Λονδίνο, όταν κλέφτες προσπάθησαν να αρπάξουν τις ζάντες από ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Τελικά, κατάφεραν να κλέψουν τις δύο πίσω ζάντες και ευτυχώς φαίνεται πως κάτι τους σταμάτησε από το να κλέψουν και τις υπόλοιπες.

Αν και οι αλήτες δεν ολοκλήρωσαν το καταστροφικό τους έργο, αυτή παραμένει μια πράξη εγκληματική και ειδεχθής απέναντι σε ένα από τα πιο σπάνια μοντέλα που κυκλοφορούν στους ευρωπαϊκούς δρόμους.
 

LINGLONG VS TRAZANO
peugeot