Η ισχυρή έκδοση R του Volkswagen T-Roc βρίσκεται προ των πυλών.

Το «καυτό» T-Roc αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, το φθινόπωρο του 2018.

Εξελίσσεται το επερχόμενο VW T-Roc R

2.823 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2018)

Η ισχυρή έκδοση R του Volkswagen T-Roc βρίσκεται προ των πυλών, με τους ανθρώπους της εταιρείας να συνεχίζουν την εξέλιξη του μοντέλου με δοκιμές στο δρόμο κοντά στο Nürburgring.

Το μοντέλο που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, το φθινόπωρο του 2018, φαίνεται πως έχει μπει στο τελικό στάδιο της κατασκευής του και αναμένεται να εμφανιστεί, έχοντας ένα ήπιο στιλ, δίχως υπερβολές και φανφάρες, κάτι που συναντάμε και στο Golf R, με τις δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος να τραβούν τα βλέμματα.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει κάποιες εικόνες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το μοντέλο θα εξοπλιστεί με δερμάτινο τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ και ειδικά πατάκια, ενώ τα καθίσματα αναμένεται να έχουν πάνω τους το στοιχείο της διχρωμίας.
Η ισχύς θα παρέχεται πιθανότατα από τον γνωστό υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος παράγει 310 ίππους και 400 Nm ροπής στο Golf R, ισχύς η οποία πιθανότατα θα μεταφερθεί και στο κορυφαίο T-Roc R και θα συνδυαστεί με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη που θα δίνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το νέο μοντέλο θα βασιστεί στην πλατφόρμα MQB A, με τον προϊστάμενο εξέλιξης του πλαισίου, Karsten Schebsdat, να δηλώνει πως το T-Roc R θα είναι «ακόμα πιο διασκεδαστικό» από το πρότυπο μοντέλο. 

NEO TRAFIC
skoda