Με το βραβείο στα χέρια έφυγε από την εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», η Fiat Chrysler Automobiles Greece.

Ελληνική βράβευση για την FCA Greece

1.740 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2018)

Με το βραβείο στα χέρια έφυγε από την εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», η Fiat Chrysler Automobiles Greece. Δείτε περισσότερα.

Σημαντική ήταν για τη Fiat Chrysler Automobiles Greece, η διάκριση που έλαβε στην εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα  του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του ΣΕΒ. 

Η FCA Greece, βραβεύτηκε στην κατηγορία, Greek Business Champions, στην οποία βρέθηκαν οι  επιχειρήσεις  που κατά το 2016 πέτυχαν αύξηση κύκλου εργασιών άνω του 20% και ταυτόχρονα αύξηση κερδών προ φόρων άνω του 20%, με την επιλογή για τη βράβευση των επιχειρήσεων αυτών να βασίζεται αποκλειστικά στα δημοσιευμένα οικονομικά τους αποτελέσματα.
Κατά τη βράβευση ο διευθύνων σύμβουλος της FCA Greece, Γιώργος Μπακόπουλος, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή γι αυτή την τόσο σημαντική διάκριση. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε επιτυχώς απέναντι στην βαθιά κρίση της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου ανταποκρινόμενοι στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της, επιδεικνύοντας σημαντικά μερίδια πωλήσεων και αξιοσημείωτα οικονομικά αποτελέσματα. 

Όπως ίσως γνωρίζετε πριν λίγες μέρες ο CEO της FCA Sergio Marchionne ανακοίνωσε το 5ετές πλάνο 2018-2022 και τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα του γκρουπ. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι ως FCA Greece που συμβάλλαμε σ αυτή την επιτυχία με την αποδοτική μας διαχείριση και τους βελτιωμένους οικονομικούς μας δείκτες. 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το «παρών» έδωσαν  600 περίπου υψηλόβαθμα στελέχη της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και του πολιτικού χώρου, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι.

Toyota
moto