Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε ο Σπύρος Πανόπουλος, ιδιοκτήτης της Extreme Tuners και επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας.

Ελληνικό Evo κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ (+vid)

11.542 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2018)

Το ελληνικό Evo της Extreme Tuners είναι ο μόνος κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ με αποδείξεις, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Σπύρο Πανόπουλο, αφού δεν υπάρχει κανένα έγγραφο που να αναγράφει τον χρόνο των Αμερικάνων αντιπάλων για το «θρόνο»!

Χθες σας ενημερώσαμε για το νέο προσωπικό ρεκόρ του Mitsubishi Lancer Evo IX της Extreme Tuners, που κατέβασε το χρόνο του στο 400άρι στα 7,745 δλ. με ταχύτητα εξόδου 297,52 χλμ./ώρα. Ωστόσο, πληροφορηθήκαμε από τον Σπύρο Πανόπουλο, ιδιοκτήτη του αγωνιστικού, πως δεν ήταν μόνο προσωπικό ρεκόρ, αλλά και παγκόσμιο, καθώς οι Αμερικάνοι «αντίπαλοι» δεν έχουν κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει το πέρασμά τους με 7,72 δλ. που ισχυρίζονται ότι έκαναν. 

Αυτό είναι το αποδεικτικό της Extreme Tuners από την πίστα, στο οποίο αναγράφονται ξεκάθαρα ο χρόνος και η ταχύτητα εξόδου:

Μάλιστα ο Σπύρος της Extreme Tuners μας αποκάλυψε πως ζήτησε το αντίστοιχο αποδεικτικό χαρτί από το πέρασμά του αμερικάνικου Evo, όμως οι άνθρωποι της English Racing, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Lucas English, απάντησαν πως το έχουν χάσει, έχοντας στην ουσία μόνο το βίντεο ως αποδεικτικό, στο οποίο ωστόσο δεν φαίνεται ευκρινώς ο χρόνος και η ταχύτητα εξόδου λόγω της απόστασης.

Αυτό είναι το video με το 400άρι της Lucas Racing, στο οποίο ισχυρίζονται πως έκαναν 7,72 δλ.

Κλείνοντας, ο Σπύρος δήλωσε ξεκάθαρα πως, σε 20 μέρες (σ.σ. γίνεται αγώνας dragster 1-2 Δεκεμβρίου στο Αγρίνιο) θα κάνει χρόνο πολύ κάτω από αυτόν που ισχυρίζονται πως έκαναν οι Αμερικάνοι και η ελληνική ομάδα θα γίνει ξανά η αδιαμφισβήτητη κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ. Υπενθυμίζουμε πως, τον Ιούλιο του 2017 η ελληνική ομάδα είχε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ σε αγώνες dragster που είχαν πραγματοποιηθεί στη Μάλτα και έκτοτε έχει ξεκινήσει το κυνήγι για τη συνεχή μείωση των χρόνων του θηριώδους Evo στο 400άρι.

Εμείς με τη σειρά μας οφείλουμε να συγχαρούμε θερμά τους Extreme Tuners και ευχόμαστε να έρθουν σύντομα και νέα ακόμη χαμηλότερα ρεκόρ!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο από την τελευταία προσπάθεια του Evo της Extreme Tuners:

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Πώς λειτουργεί τo υβριδικό σύστημα του Μ-Sport Ford Puma Hybrid Rally1
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel