Η DS Automobiles υπόσχεται πως κάθε χρόνο θα λανσάρει ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα είναι πλήρως ηλεκτρικό ή υβριδικό. Αρχή θα γίνει με το υβριδικό DS 7 Crossback των 300 ίππων, το οποίο έχει ηλεκτρική
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η DS Automobiles υπόσχεται πως κάθε χρόνο θα λανσάρει ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα είναι πλήρως ηλεκτρικό ή υβριδικό. Αρχή θα γίνει με το υβριδικό DS 7 Crossback των 300 ίππων, το οποίο έχει ηλεκτρική αυτονομία 60 χλμ.

Ένα νέο DS κάθε χρόνο

3.387 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2017)

Η premium DS Automobiles είναι η «βιτρίνα» του PSA και για αυτό κάθε χρόνο θα λανσάρει ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό νέο μοντέλο, ενώ θα είναι και η πρώτη φίρμα του ομίλου που θα διαθέτει τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης

Η DS Automobiles επιταχύνει την εξέλιξη των «ηλεκτρισμένων» μοντέλων της και υπόσχεται πως κάθε χρόνο θα λανσάρει ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα είναι πλήρως ηλεκτρικό ή υβριδικό. Αρχή θα γίνει με το υβριδικό DS 7 Crossback των 300 ίππων, το οποίο έχει ηλεκτρική αυτονομία 60 χλμ.

Η DS θα είναι η πρώτη φίρμα του PSA που θα δεχθεί τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, με την αρχή να γίνεται με το DS 7 Crossback, το οποίο σύντομα θα λάβει συστήματα ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Η DS θα είναι η πρώτη φίρμα του PSA που θα δεχθεί τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, με την αρχή να γίνεται με το DS 7 Crossback, το οποίο σύντομα θα λάβει συστήματα ημι-αυτόνομης οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το DS 7 Crossback E-Tense διαθέτει έναν κινητήρα βενζίνης απόδοσης 200 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων. Η μπαταρία ιόντων λιθίου των 13 KWh, βρίσκεται κάτω από τα καθίσματα της δεύτερης σειράς.
  
Ο επικεφαλής προϊόντων και εξέλιξης, Eric Apode, επιβεβαίωσε πως μέχρι το 2025, περισσότερο από το 1/3 των μοντέλων της DS θα είναι ηλεκτρικά ή υβριδικά. Εξάλλου, η DS Automobiles συμμετέχει στη Formula E, αντλώντας γνώση και επιταχύνοντας τη διαδικασία εξέλιξης.
 
Ο όμιλος PSA, τέλος, έχει μεγάλα σχέδια για την DS, καθώς ως η premium φίρμα θα είναι αυτή που θα δεχθεί πρώτη τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, με την αρχή να γίνεται πάλι με το DS 7 Crossback, το οποίο σύντομα θα λάβει συστήματα ημι-αυτόνομης οδήγησης, με την εταιρεία να θέλει πριν το τέλος της δεκαετίας να λανσάρει το Level 3 αυτόνομο σύστημά της.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
NISSAN