Το Smart Maybach έχει σχεδιαστεί από την Peisert Design.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Smart Maybach έχει σχεδιαστεί από την Peisert Design.

To smart της Maybach

5.454 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2017)

Στον βελτιωτικό οίκο Peisert Design σκέφτηκαν ότι θα ήταν θα ήταν ωραίο να κυκλοφορούσε ένα Smart με το επίπεδο πολυτέλειας της Maybach και έτσι δημιούργησαν αυτές τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες. Δείτε το αποτέλεσμα και πείτε μας τη γνώμη σας. Θα αγοράζατε κάτι τέτοιο;

Κάποτε η Aston Martin είχε κάνει μια προσπάθεια να μπει στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων με το Cygnet που ήταν ένα τροποποιημένο Toyota iQ. Κάτι αντίστοιχο σχεδίασε και ο βελτιωτικός οίκος Peisert Design συνδυάζοντας το νέο Smart Fortwo με τα σχεδιαστικά μοτίβα της Maybach. Έτσι προέκυψε το Smart Maybach.

Η κίνηση θα δίδεται από δύο ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους στους δύο πίσω τροχούς.

Η κίνηση θα δίδεται από δύο ηλεκτροκινητήρες τοποθετημένους στους δύο πίσω τροχούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το Smart που φαντάστηκε η Peisert Design στηρίζεται πάνω σε ζάντες 22 ιντσών οι οποίες προέρχονται από τη Maybach 6 Concept. Το εσωτερικό αποτελεί δάνειο από την ανανεωμένη S-Class με κυρίαρχο στοιχείο τις δύο οθόνες (μία για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και μία για το infotainment) οι οποίες ενώνονται δημιουργώντας μία μεγάλη συνεχόμενη οθόνη ενώ στο εξωτερικό κυριαρχεί η κομψή μάσκα εμπρός και οι τεράστιοι τροχοί.
Το κινητήριο σύνολο αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι δίνουν ώθηση στον πίσω άξονα και αναλαμβάνουν από έναν τροχό ο καθένας ενώ όσον αφορά το αμάξωμα, τα πλαϊνά και η οροφή είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.
 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη διαδικασία δημιουργίας του Smart Maybach.



 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center