Πολύ πιθανό είναι η Aston Martin να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Formula E.

Ενδιαφέρεται για Formula E η Aston Martin

1.939 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2017)

Πολύ πιθανό είναι η Aston Martin να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Formula E.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της αυτοκινητοβιομηχανίας Andy Palmer δεν αποκλείεται η βρετανική μάρκας να πάρει μέρος στη σεζόν 2018-2019, όταν και θα πρέπει οι ομάδες να ολοκληρώσουν τον αγώνα με το ίδιο αυτοκίνητο και όχι να αλλάζουν κατά τη διάρκεια.
 
«Δεν έχουμε ακόμα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά θα έχουμε το 2019, καθώς λατρεύω την Formula E», τόνισε αρχικά ο Palmer και συνέχισε «Για μένα, η χρήση των δύο αυτοκινήτων είναι αρκετά αγχωτικό. Αυτό θα αλλάξει και τότε θα αρχίσει να γίνεται πιο ενδιαφέρον ο αγώνας», ολοκλήρωσε.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού τους τελευταίους μήνες, η Formula E έχει εδραιώσει τη θέση της ως το νούμερο 1 του μηχανοκίνητου αθλητισμού για κατασκευαστές αυτοκινήτων που επιθυμούν να αναπτύξουν τις ηλεκτρικές τους τεχνολογίες. Για αυτό το λόγο εταιρείες όπως η Audi, η BMW, η Jaguar, η Mercedes-Benz και η Porsche σχεδιάζουν να αγωνιστούν ή ήδη αγωνίζονται στο πρωτάθλημα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον Palmer το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της μάρκας θα είναι μια περιορισμένη έκδοση της Rapide και θα κατασκευαστούν μόλις 155 μονάδες.

SPRING CHECK MERCEDES
peugeot