Στη Διεθνή Έκθεση NAIAS 2015 του Ντιτρόιτ, η Hyundai παρουσίασε ένα πρωτότυπο Pick-Up με την ονομασία HCD-15 Santa Cruz.

Στη Διεθνή Έκθεση NAIAS 2015 του Ντιτρόιτ, η Hyundai παρουσίασε ένα πρωτότυπο Pick-Up με την ονομασία HCD-15 Santa Cruz.

Εντυπωσιακό πρωτότυπο Pick-Up από τη Hyundai

2.541 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2015)

Στην Διεθνή Έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ, η Hyundai παρουσίασε ένα πρωτότυπο Pick-Up με την ονομασία HCD-15 Santa Cruz που δεν αποκλείεται να παραχθεί μαζικά αλλά και να πουληθεί και εκτός των ΗΠΑ.

Στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«NAIAS» του Ντιτρόιτ (North AmericanInternational Auto Show) που διεξάγεται από 12 – 25Ιανουαρίου, η Hyundai επιφύλασσε στους επισκέπτες στο περίπτερο της τηνπαρουσίαση ενός ιδιαίτερα ενδιαφέροντος πρωτότυπου που συνδυάζει στοιχεία απότις κατηγορίες των SUV και των Pick-Up.

Συγκεκριμένα, η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανίαχαρακτηρίζει το πρωτότυπο «HCD-15 Santa Cruz» ωςένα ελαφρύ ημιφορτηγό ελευθέρου χρόνου που είναι σε θέση να προσφέρεισημαντικές λύσεις στους κατοίκους μιας μεγαλούπολης κατά τις εξορμήσεις τουςεκτός αυτής, δεδομένου ότι είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία μεγάλου όγκου καιβάρους στον ανοικτό χώρο φόρτωσης του στο πίσω μέρος του αμαξώματος. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Mercedes
moto