Επέκταση παραγωγής του Nissan Navara

2.635 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2018)

Η Nissan πρόσθεσε και πέμπτη γραμμή παραγωγής για το Navara, λόγω του ότι η παγκόσμια ζήτηση για το Pick-Up συνεχίζει να αυξάνεται.

Η νέα πέμπτη γραμμή παραγωγής του Nissan Navara βρίσκεται στην Αργεντινή και πιο συγκεκριμένα στο εργοστάσιο Santa Isabel της Συμμαχίας στην Κόρδοβα. Υπενθυμίζουμε πως πέραν της νέας προσθήκης το Pick-Up της Nissan κατασκευάζεται σε μονάδες που εδρεύουν στην Ισπανία, την Κίνα, το Μεξικό και την Ταϊλάνδη καλύπτοντας συνολικά 38 αγορές.
 

Παράλληλα με την κίνηση αυτή η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωσε ένα μεσοπρόθεσμο πλάνο αύξησης πωλήσεων των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCVs) κατά 40% παγκοσμίως, μέχρι το 2022. Σημαντικό στοιχείο μάλιστα αποτελεί το γεγονός πως, σύμφωνα με την ανακοίνωση της μάρκας, ένα στα έξι οχήματα Nissan που πωλούνται παγκοσμίως είναι ελαφρύ επαγγελματικό όχημα.

Τέλος, σημειώνεται πως, η εν λόγω επένδυση στο εργοστάσιο της Κόρδοβα άγγιξε τα 600 εκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να δημιουργήσει έως 3.000 νέες θέσεις εργασίας, με ικανότητα παραγωγής 70.000 οχημάτων ετησίως για την Συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi.

Mercedes
moto