2 φωτογραφίες »

Η νέα αντιπροσωπεία της βρετανικής MG, που τώρα ανήκει στη SAIC Motor, έχει τέσσερις ορόφους.

Επεκτάθηκε στη Γαλλία η MG

1.990 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2020)

Η MG ήταν γνωστό πως είχε σχεδιάσει την επιστροφή της στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης και συνεχίζει να βαδίζει στο ίδιο δρόμο. Εν μέσω πανδημίας η βρετανική φίρμα εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο Παρίσι, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως τίποτα δεν μπορεί να της χαλάσει τα σχέδια.


Tο EZS είναι ένα ηλεκτρικό SUV με αυτονομία 266 χλμ.

Tο EZS είναι ένα ηλεκτρικό SUV με αυτονομία 266 χλμ.


Η νέα αντιπροσωπεία της βρετανικής MG, που τώρα ανήκει στη SAIC Motor, έχει τέσσερις ορόφους και μάλιστα τοποθετείται στο κέντρο του Παρισιού κοντά στο πολυτελές γαλλικό πολυκατάστημα Galeries Lafayette. Το κατάστημα  αρχικά θα πουλήσει το MG EZS, ένα πλήρως ηλεκτρικό crossover, χωρίς να αποκαλυφθεί η τιμή του οχήματος.
 
Το ΕZS δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε στην Ευρώπη. Το μοντέλο αποτελεί την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του βενζινοκίνητου ZS και όπως σας έχουμε ενημερώσει βρίσκεται ήδη στη βρετανική αγορά.

Η SAIC άρχισε να εξάγει το MG EZS από την Κίνα στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2019. Η Γαλλία είναι η τέταρτη ευρωπαϊκή χώρα όπου κυκλοφόρησε το όχημα, ακολουθώντας το Ηνωμένο Βασίλειο που προαναφέραμε, την Ολλανδία και τη Νορβηγία. Νωρίτερα φέτος, το ηλεκτρικό crossover κυκλοφόρησε στη Σιγκαπούρη, το Ισραήλ και την Ινδία.
 
Υπενθυμίζουμε πως το EZS είναι ένα ηλεκτρικό SUV με αυτονομία 266 χλμ., σύμφωνα με τις μετρήσεις WLTP, και διαθέτει πακέτο μπαταριών 44,5 kWh που τροφοδοτούν τον ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 153 ίππους (105 kW) με 353 Nm ροπής. Σε επίπεδο επιδόσεων, το ηλεκτρικό MG EZS χρειάζεται 8,5 δλ. για να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 140 χλμ./ώρα. Η τιμή του, τέλος, στην αγορά της Μ. Βρετανίας ξεκινά από τις 28.900 ευρώ ή αλλιώς 25.495 λίρες Αγγλίας, μετά από κρατική επιχορήγηση.

AUTOFIT PASXA
vw