Το νέο της επιχειρησιακό πλάνο ανακοίνωσε στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood η McLaren.

Eπεκτείνεται η McLaren

2.015 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2018)

Tην επέκταση της γκάμας της με νέα μοντέλα και εκδόσεις ανακοίνωσε η McLaren. Διαβάστε τι πρέπει να περιμένουμε.

Το νέο της επιχειρησιακό πλάνο ανακοίνωσε στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood η McLaren, με την βρετανική εταιρεία να υπόσχεται ότι θα λανσάρει 18 νέα μοντέλα και εκδόσεις μέχρι το 2025, ως μέρος μιας επένδυσης 1,5 δις ευρώ.

Το πλάνο αυτό ονομάζεται Track25, αποτελεί συνέχεια του Τrack22 που αποκαλύφθηκε στην Γενεύη το 2016 και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περιλαμβάνει το λανσάρισμα μιας νέας ναυαρχίδας με υβριδικό μηχανικό σύνολο που θα έχει συγκλονιστικές επιδόσεις και ελάχιστη δυνατή ταχύτητα φόρτισης.
 
Ακόμα, ήδη γνωρίζουμε ότι η εταιρεία έχει στα σκαριά τόσο ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο για το οποίο ο CEO Μike Flewitt ανέφερε ότι θα είναι «το πιο συναρπαστικό σπορ αυτοκίνητο που θα φτιαχτεί ποτέ από την μάρκα», όσο και ένα τριθέσιο νέο μοντέλο που αυτή την στιγμή έχει την κωδική ονομασία BP23. To πλάνο της μάρκας περιλαμβάνει ακόμα αντικαταστάτες για τα Sports Series μοντέλα (570S, 570GT και 600LT) και την 720S.

H εταιρεία προβλέπει πως η συνολική της παραγωγή θα αυξηθεί κατά 75% στα 6.000 αυτοκίνητα μέχρι τα μέσα της δεκαετίας το 2020. Φυσικά, όλα τα μοντέλα της θα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Woking.
 

Toyota
test center