Το έξυπνο λειτουργικό σύστημα NIO OS 2.0 αναβαθμίστηκε χάρη στο feedback των χρηστών.

Επιπέδου 2 τα αυτόνομα συστήματα της Νio

1.561 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2019)

H Νio ανακοίνωσε πως προχώρησε σε μια σειρά από αναβαθμίσεις στα συστήματα αυτόνομης οδήγησης και στο λειτουργικό σύστημα που προσφέρει στα αυτοκίνητά της.

Η NIO ανακοίνωσε ότι προχωρά στην αναβάθμιση του συστήματος NIO Pilot προσθέτοντας επτά νέα χαρακτηριστικά και ότι το έξυπνο λειτουργικό σύστημα NIO OS αναβαθμίστηκε επίσης σε NIO OS 2.0.

Η έκδοση Pilot NIO προσθέτει 7 λειτουργίες, όπως δύο πιλότους για τον αυτοκινητόδρομο και την κίνηση μέσα στην πόλη, την αυτόματη αλλαγή λωρίδας κ.α. Η ενημέρωση, σύμφωνα με την μάρκα, σηματοδοτεί τη μετατροπή του NIO Pilot σε ένα ολοκληρωμένο, αυτόνομο σύστημα οδήγησης επιπέδου 2, προσφέροντας προηγμένη οδηγική υποστήριξη. Ως βασική στρατηγική της εστίαση, η NIO θα συνεχίσει να αναπτύσσει αυτόνομα συστήματα από κοινού από τις ομάδες NIO στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Κίνα.
 
«Ως μάρκα κατασκευής έξυπνων ηλεκτρικών οχημάτων, η έρευνα και η ανάπτυξη αυτόματων συστημάτων οδήγησης είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για τη NIO. Μόνο μέσω της προοδευτικής έρευνας βασικών τεχνολογιών, μπορούμε να ανταποκριθούμε ταχύτερα στα θέλω του κοινού» δήλωσε ο Jamie Carlson, Αντιπρόεδρος Αυτόνομης Οδήγησης. 

Το έξυπνο λειτουργικό σύστημα NIO OS 2.0 αναβαθμίστηκε χάρη στο feedback των χρηστών και παρέχει στους χρήστες μια πιο ευχάριστη ψηφιακή εμπειρία. Τέλος,  ενσωματώνει πλέον πλούσιο περιεχόμενο από άλλες εταιρείες όπως το Baidu Maps, QQ Music κ.α.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto