• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου Corsavan πραγματοποιήθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών που διοργανώνεται από 16-25 Ιανουαρίου.

Επίσημο ντεμπούτο για το νέο Opel Corsavan

2.576 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/1/2015

Την Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών (16-25 Ιανουαρίου) επέλεξε τελικά η Opel για να πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της νέας επαγγελματικής έκδοσης του Corsa.

 

Μετά το ντεμπούτο της νέας γενιάς του Opel Corsa στο Διεθνές Σαλόνι του Παρισιού τον περασμένο Οκτώβριο, ήταν η σειρά της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου στις Βρυξέλλες (Βέλγιο) που διεξάγεται από 16 – 25 Ιανουαρίου, για να φιλοξενήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Opel Corsavan.

Βασισμένο στην 3θύρη εκδοχή της επιβατικής έκδοσης, το νέο Corsavan καταφέρνει να συνδυάσει ιδανικά τα συστήματα ασφάλειας, τις επιδόσεις και την άνεση ενός επιβατικού οχήματος με τους εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες και την αποδοτικότητα ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι πωλήσεις του νέου γερμανικού mini-vanette αναμένεται να ξεκινήσουν (και στην ελληνική αγορά) μέσα στο 1ο 4μηνο του 2015. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο:

Tags: OPEL CORSA