Βλέπετε μια αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του επερχόμενου Audi RS Q3.

«Επίθεση» με SUV προανήγγειλε η Audi

1.833 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2019)

«Επίθεση» με εκδόσεις SUV μοντέλων είναι έτοιμη να εξαπολύσει η Audi κάτι το οποίο πήρε επίσημη μορφή από τη στιγμή που ανακοινώθηκε στην 130η Ετήσια Γενική Συνέλευση της γερμανικής εταιρείας.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, όχι λιγότερο από επτά εκδόσεις μοντέλων SUV, γνωστοποίησε πως θα εισάγει στις αγορές το επόμενο χρονικό διάστημα η Audi. Δύο από αυτά τα μοντέλα θα είναι τα πρώτα SUV που θα πάρουν το λογότυπο Sportback, και συγκεκριμένα το Q3 Sportback και το αμιγώς ηλεκτρικό E-Tron Sportback.
 
Η Audi ανέφερε ότι άλλα δύο θα είναι «σπορ εκδόσεις» του Q8, οπότε αν το σκεπτικό μας δεν είναι λάθος θα πρόκειται για τα πολύαναμενόμενα SQ8 και RS Q8. Αμφότερα τα μοντέλα έχουν κάνει την εμφάνισή τους φέροντας πλήρες καμουφλάζ, στοιχείο το οποίο  δίνει ένα ακόμα συν στο παραπάνω σκεπτικό.
 
Έχοντας φτάσει αισίως στα τέσσερα μοντέλα μας λείπουν άλλα τρία. Σύμφωνα με κάποιες εικόνες που παρουσιάστηκαν από το ισπανικό τμήμα της Audi, ένα RS Q3 αναμένεται να έχει παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του έτους, ενώ λίγο νωρίτερα θα έχει κάνει την εμφάνισή του το λιγότερο «καυτό» SQ3.
 

Αναφορικά με το έβδομο και τελευταίο SUV δεν υπάρχει καμία πληροφορία ή κάποια ένδειξη, ωστόσο θα μπορούσε να είναι η ισχυρή έκδοση RS του Q7, ενώ δεν θα πρέπει να αφήσουμε απ έξω τις φήμες που έντονα έχουν ηχήσει στα αυτιά μας για το RS Q5.
 
Όπως και να έχει το μέλλον της Audi και των SUV αναμένεται να μας κρατήσει σε εγρήγορση. Όταν υπάρξουν νέες πληροφορίες θα είμαστε εδώ για να σας τις μεταφέρουμε.

OPEL NEA MONTELA
test center